تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۳۲۶۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تجهيزات سخت‌افزاري فوتبال خوزستان ضعيف است/تيم نفت از مديريت خود ضرر كرده است

يك كارشناس و پيشكسوت فوتبال معتقد است، وضعيت خوزستان از نظر تجهيزات سخت‌افزاري ضعيف است.


 
عبدالرضا شاه‌غريب  اظهار‌كرد: در يك ماه گذشته از نزديك از ورزشگاه‌هاي استان ديدن كردم و از تجهيزات سخت‌افزاري موجود در فوتبال‌مان متاسف شدم.
 
وي ادامه‌داد: ما در بخش امكانات و ساخت استاديوم‌هاي جديد بسيار ضعيف هستيم؛ ورزشگاه‌هاي ما  قبل از انقلاب ساخته شده‌اند و تاكنون هيچ گونه تغييري در آن‌ها ايجاد نشده است.
 
اين پيشكسوت فوتبال خوزستان گفت: در استان، استاندار و مسوولان ورزش‌دوست زيادي وجود دارد كه مي‌توانند در بازسازي و ساخت ورزشگاه‌هاي جديد در خوزستان موثر باشند. اميدوارم سال 92 سالي باشد كه در آن ورزشگاه‌هاي متعددي براي استان ساخته و باعث شود كيفيت بازي تيم‌هاي استان و ليگ كشور بالاتر برود.
 
وي در ادامه با اشاره به شرايط زمين‌هاي ورزشگاه‌هاي استان و تاثير آن بر عملكرد بازيكنان گفت: وقتي زمين مسابقه كم باشد، تيم‌هاي بيشتري روي زمين‌هاي موجود بازي مي‌كنند و باعث مي‌شود فشار بيشتري به آن‌ها وارد شود و در آخر نيز، زمين‌ها به چنين وضعي مي‌افتند كه مشاهده مي‌شود.
 
شاه‌غريب ادامه‌داد: بازي روي زمين‌هاي نامناسب باعث خواهد شد تا بازيكنان دچار مصدوميت شوند و آسيب‌هاي زيادي ببينند.
 
وي در ادامه با بيان اين‌كه بهتر است ليگ، 16 تيمي برگزار شد، عنوان‌كرد: ليگ 16 تيمي كيفيت رقابت‌ها را بالا مي‌برد و باعث خواهد شد سطح فني تيم و بازيكنان افزايش يابد و همچنين دست تيم‌ها براي انتخاب بازيكنان باكيفيت‌تر، باز مي‌شود.
 
اين كارشناس فوتبال ادامه‌داد: اما اگر بخواهيم نسبت به جمعيت در نظر بگيريم، برگزاري ليگ با 18 تيم هم براي ما كفايت نمي‌كند. به هر حال بايد در اين زمينه بحث كارشناسي بيشتري صورت بگيرد.
 
وي به عملكرد دو نماينده خوزستان در ليگ برتر اشاره كرد و گفت: نمايندگان خوزستان دو عملكرد متفاوت داشتند؛ نخست اين‌كه تيم فولاد توانست به رده‌هاي بالاي جدول صعود كند و با عملكرد خوبش به دنبال كسب سهميه باشد و ديگر اين‌كه تيم نفت آبادان هم با قرار گرفتن در قعر جدول، به ليگ يك نزديكتر شد.
 
شاه‌غريب اضافه‌كرد: متاسفانه تيم نفت در ساختار مديريتي كلان دچار چالش‌هاي فراواني، خصوصا در تصميم‌گيري بود كه باعث شد دوستان ما در اين باشگاه با يكديگر هماهنگ نباشند. اين عامل باعث شد تا فضايي كه بايد براي رشد تيم نفت باقي مي‌ماند، از بين برود.
 
وي ادامه‌داد: انتخاب‌هاي اشتباه مربيان از طرف مديرعامل اين تيم، از ديگر عوامل ضعف نفت در ليگ جاري بود؛ آن‌ها فصل را با "كاستا"يي شروع كردند كه هم من و هم ديگر كارشناسان معتقد بوديم او به خوبي نمي‌تواند اين تيم را هدايت كند ولي به هر حال هدايت تيم را به او سپردند.
 
اين كارشناس فوتبال گفت: كاستا تيم را خوب نبست و حتي در نيم‌فصل اول هم كه يك فرصت طلايي براي تقويت تيم داشت، آن را از دست داد؛ معتقدم در واقع خليل صالحي به اين شهر و فوتبال آن جفا كرد.
 
وي افزود: از دست دادن فرصت طلايي در نيم‌فصل براي بازسازي تيم و عدم‌حمايت كافي از مربي‌اي كه انتخاب كرده بود از اشتباهات خليل صالحي بود. وقتي يك مربي به تيم آمد بايد از او حمايت مي‌كرد نه اين‌كه بعد از شش بازي او را كنار بگذارد.
 
شاه‌غريب خاطرنشان‌كرد: تيم نفت از مديريت خود ضرر كرده است و اميدوارم با آمدن گودرزي به اين تيم كه مديري بومي، با انگيزه و دلسوز است اين تيم بتواند دوباره به جايگاه خود بازگردد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار