تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
کد خبر: ۳۲۵۹۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تدارک ۲۱۰ جشن خیابانی در دزفول همزمان با دهه فجر

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: همزمان در دهه مبارک فجر، ۲۱۰ جشن خیابانی توسط پایگاه‌های بسیج شهرستان دزفول برگزار می‌شود.

 امین ولایتی روز سه‌شنبه در نشست هماهنگی برنامه‌های دهه فجر در سالن جلسات فرمانداری ویژه دزفول با گرامیداشت اعیاد شعبانیه افزود: تقارن دهه فجر با اعیاد شعبانیه، فرصت مناسبی برای نشاط آفرینی است.
وی ادامه داد: اجتماع خواهران در حرم حضرت سبزقبا(ع)، برگزاری جشن در شب نیمه شعبان در سالن آمفی تئاتر پارک دولت، برگزاری مسابقه نقاشی در پارک خانواده مسابقه نقاشی، ازدواج آسان پنج زوج در صفی آباد، تقدیر از مادران چند فرزندی، همایش سران طوایف و عشایر، اجرای سرود انقلابی و رزمایش میزخدمت از جمله برنامه‌هایی است که برای دهه فجر در دزفول تدارک دیده شده است.
ولایتی اظهارکرد: برگزاری مسابقات علمی در مدارس، همایش پیاده‌روی، برگزاری اردوی جهادی در روستای شیرین آباد، زیباشهر و دهنوباقر و تعویض فرش‌های مساجدی که در جریان اغتشاشات اخیر دچار آتش سوزی شدند از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده در دهه فجر است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دزفول تصریح کرد: انتظار می‌رود ادارات همکاری لازم را برای برگزاری برنامه‌های دهه فجر داشته باشند و فضاسازی شهری پررنگ‌تر شود.

دشمن اعتقادات ملی و مذهبی مردم را هدف قرار داد

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه دزفول نیز با اشاره به حوادث اخیر و برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در ۱۸ و ۱۹ دی ماه گفت: اغتشاشات برنامه‌ریزی شده‌ خسارت زیادی به اموال، بانک‌ها و امامزاده واجب التعظیم سبزقبا (ع) وارد کرد.
علی قلطاغ‌ساز با بیان اینکه هدف قراردادن اعتقادات ملی و مذهبی مردم با برنامه‌ریزی دشمنان خارجی قابل قبول نیست، افزود: برگزاری راهپیمایی باشکوه ۲۲ دی ماه که با همکاری مردم، دستگیری اغتشاشگران و تدابیر رهبر معظم انقلاب همراه بود، اغتشاشات را مدیریت و به صورت کامل خنثی کرد و دشمنان نظام مانند همیشه ناکام ماندند.
وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی باید برای ارتقای نشاط عمومی برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشته باشند و راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال با حضور گسترده مردم برگزار شود تا مشتی محکم بر دهان دشمنان باشد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه دزفول بر ضرورت امیدآفرینی و نشاط در سطح شهرستان همراه با عملکرد دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی و فرهنگی برنامه‌های تدارک دیده شده را برای دهه فجر اعلام و به دبیرخانه ستاد دهه فجر ارسال کنند.
وی افزود: زمان و مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن اعلام و جشن نیمه شعبان به صورت باشکوه برگزار خواهد شد.

قلطاق ساز با تاکید بر آذین بندی بصری شهرها گفت: میزخدمت ادارات نیز پس از نماز جمعه در چهار بخش شهرستان برپا می‌شود.

زنگ انقلاب در ۵۰۰ مدرسه دزفول نواخته می‌شود

مدیر آموزش و پرورش دزفول نیز در این نشست بیان کرد: نواختن زنگ انقلاب در حدود ۵۰۰ مدرسه در ۱۲ بهمن‌ماه، برگزاری مسابقات فرهنگی، هنری قرآنی و ورزشی جام اقتدار و شهدای دانش آموز جنگ ۱۲ روزه، آذین‌بندی فضای مدارس، خاطره‌گویی انقلاب، برگزاری نمایشگاه مدرسه انقلاب در ۲۲ مدرسه، نمایشگاه ایرانمون در ۵۰ مدرسه، محفل انس با قرآن و اجتماع بانوان در حرم حضرت سبزقبا(ع) از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده آموزش و پرورش به مناسبت دهه مبارک فجر است.

عظیم سرافراز افزود: برگزاری جشن عبادت برای چهار هزار دانش‌آموز، افتتاح ۱۰ کلاس خیرساز، بهره‌برداری از سه چمن مصنوعی، راه‌اندازی کانون یاریگران پیشگیری از آسیب‌های احتماعی در کوی مدرس و زیباشهر، افتتاح کانون بهداشت در ۲ مدرسه همراه با اجرای برنامه‌های شاد ورزشی، تفریحی و برپایی رویداد ملی پرچم از دیگر برنامه‌های دهه مبارک فجر است.

  تحویل زمین به خانواده شهدا و ایثارگران و برگزاری همایش اسب سواری نیز در دهه فجر امسال در دزفول انجام می‌شود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار