تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
کد خبر: ۳۲۵۷۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حضور طلاب خوزستانی در میان نوجوانان بازداشت‌شده اغتشاشات اخیر

حضور طلاب خوزستانی در میان نوجوانان بازداشت‌شده اغتشاشات اخیر
جمعی از اساتید و مبلغین حوزه علمیه خوزستان با حضور روزانه در میان نوجوانان زیر ۱۸ سال بازداشت‌شده در اغتشاشات اخیر، با رویکرد گفت‌وگو، همدلی و مشاوره فرهنگی به تبیین مسائل سیاسی و اجتماعی پرداختند.
 جمعی از اساتید و مبلغین حوزه علمیه خوزستان با حضور مستمر در مراکز نگهداری افراد زیر ۱۸ سال دستگیرشده در اغتشاشات اخیر استان، برنامه‌های گفت‌وگومحور فرهنگی، تربیتی و مشاوره‌ای را برای این نوجوانان و جوانان اجرا کردند.این حضور به‌صورت روزانه و در قالب جلسات تبیینی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی همراه با گفت‌وگوهای خصوصی و دوستانه و نیز مشاوره‌های فردی و گروهی انجام شده است؛ رویکردی که به گفته دست‌اندرکاران، بیش از مواجهه خطابی، بر شنیدن دغدغه‌ها و ایجاد ارتباط انسانی تمرکز دارد.بررسی‌ها نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از این نوجوانان و جوانان، سابقه ارتباط مؤثر با مسجد، پایگاه‌های فرهنگی یا محیط‌های مذهبی نداشته‌اند و در بسیاری از مسائل ابتدایی سیاسی و اجتماعی، تحت تأثیر جریان‌های مخدوش و هیجانی فضای مجازی قرار گرفته‌اند.
اساتید و مبلغین حاضر در این برنامه تأکید دارند که این نوجوانان، بیش از دریافت پاسخ‌های آماده، نیازمند گفت‌وگو، همدلی و گوش شنوا هستند و تجربه جلسات نشان داده است که در فضای غیرقضایی و صمیمی، آمادگی قابل توجهی برای شنیدن، همراهی و بازنگری در نگاه خود دارند.این اقدام فرهنگی – تربیتی در حالی انجام شده که کارشناسان حوزه اجتماعی، تعامل انسانی، گفت‌وگوی اقناعی و پیشگیری فرهنگی را از مؤثرترین راهکارها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و بازگشت نوجوانان به مسیر صحیح اجتماعی ارزیابی می‌کنند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار