تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴
کد خبر: ۳۲۴۲۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز طرح اهدای وسایل گرمایشی به مدارس آبادان و خرمشهر

نماینده موسسه خیریه شهدای شمخانی گفت: مرحله نخست طرح اهدای وسایل گرمایشی با توزیع ۴۵ دستگاه بخاری در مدارس مناطق محروم آبادان و خرمشهر اجرا شد و مرحله دوم این طرح نیز به‌زودی آغاز خواهد شد.

 

حسین غانمی اظهار کرد: مرحله نخست اهدای وسایل گرمایشی امروز با توزیع ۴۵ دستگاه بخاری در مدارس مناطق محروم این ۲ شهر اجرا شد.

نماینده موسسه خیریه شهدای شمخانی گفت: این اقدام، مرحله اول طرح اهدای وسایل گرمایشی به مدارس آبادان و خرمشهر به شمار می‌رود و مرحله دوم این طرح نیز به‌زودی اجرا خواهد شد.

غانمی بیان کرد: این طرح در راستای حمایت مستمر بانیان موسسه از اقشار کم‌برخوردار و با هدف تقویت زیرساخت‌های آموزشی و توجه به آموزش، تربیت و تعلیم نسل آینده‌ساز کشور در حال اجراست.

وی ادامه داد: در ابتدای اجرای این طرح، تعداد یک‌هزار بسته لوازم‌التحریر و کوله‌پشتی به دانش‌آموزان کم‌برخوردار آبادان و خرمشهر اهدا شده است.

وی افزود: این طرح با رویکرد فرهنگی و اجتماعی تلاش دارد گامی موپثر در مسیر ارتقای عدالت آموزشی و فراهم کردن زمینه‌های رشد و شکوفایی استعدادهای آینده‌ساز منطقه بردارد.

مؤسسه خیریه شهدای شمخانی هر ساله در آستانه آغاز فصل مدارس و سال تحصیلی جدید، حمایت‌های خود از دانش‌آموزان بی‌بضاعت و کم‌برخوردار را در دستور کار دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار