تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۹
کد خبر: ۳۲۳۲۲۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

صنعت‌نفت آبادان به رده دوم لیگ یک صعود کرد

  تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان در هفته چهاردهم لیگ دسته اول کشور، میهمان خود، نفت بندرعباس، را شکست داد و با این پیروزی به رده دوم جدول لیگ یک صعود کرد.

 این دیدار روز شنبه در ورزشگاه تختی آبادان برگزار شد و در پایان تیم صنعت‌نفت آبادان با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید.

صنعت‌نفت که در هفته‌های اخیر شرایط خوبی دارد، بازی را هجومی آغاز کرد، اما این تیم پالایش نفت بندرعباس بود که برخلاف روند بازی به گل رسید.

در دقیقه هفت، اسماعیل پوردرویش در شلوغی محوطه ۱۸ قدم صنعت‌نفت بهره برد و گل اول بازی را روی اشتباه مدافعان میزبان به ثمر رساند.

شاگردان سید سیروس پورموسوی پس از این گل تلاش کردند تا نتیجه را جبران کنند.

در دقیقه ۴۵، محسن سیفی، مهاجم صنعت‌نفت، با یک فرار سریع و ضربه بغل پای زیبا گل تساوی تیمش را به ثمر رساند.

با شروع نیمه دوم، تیم صنعت‌نفت آبادان فشار خود را برای رسیدن به گل جلوتر افزایش داد؛ هر چه از زمان بازی می‌گذشت، فشار نفتی‌ها بیشتر می‌شد، اما دفاع چندلایه بندری‌ها کار آن‌ها برای رسیدن به گل را سخت کرد.

در دقیقه ۶۵، تلاش نفتی‌ها نتیجه داد و مزد زحمات خود را گرفتند؛ محسن سیفی با پاس عرضی، امید سینگ را صاحب موقعیت گل کرد تا این بازیکن با ضربه‌ای دقیق، گل دوم طلایی‌پوشان آبادانی را به ثمر برساند.

پس از این گل، شاگردان سید سیروس پورموسوی تلاش کردند بازی را مدیریت کنند و سه امتیاز مهم دیدار را حفظ کنند.

قضاوت این دیدار بر عهده سید ابراهیم موسوی به همراه کمک‌های حمیدرضا سرتاج و غلامرضا محمدی بود.

در جریان بازی، خشایار زبرجد، امید سینگ و طالب ریکانی از تیم صنعت‌نفت آبادان با کارت زرد داور جریمه شدند.

تیم صنعت‌نفت آبادان با ترکیب پارسا افضلی، حسین میرزاحسینی، رضا علیاری، رضا یزداندوست، امیرحسین کولیان، خشایار زبرجد، طالب ریکانی، علی رستمی، میلاد کمندانی، محسن سیفی و ابوالفضل عکاشه به میدان رفت.

تیم پالایش نفت بندرعباس نیز با ترکیب مهدی امینی، بلال میرزاعلی، مهیار جباری، محمدصادق بارانی، فرشاد اسدی، پیمان رنجبری، علی پورمحمد، مجتبی پورعلی، مهدی کربلایی، اسماعیل پوردرویش و علی فتحی در این دیدار حاضر بود.

صنعت‌نفت آبادان با این پیروزی ۲۴ امتیازی شد و به رده دوم جدول رده‌بندی مسابقات لیگ دسته اول کشور صعود کرد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار