تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸
کد خبر: ۳۲۲۷۰۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست اداره‌کل سیاسی استانداری خوزستان:

کمبود فضاهای آموزشی و رفاهی در شان دانشجومعلمان خوزستان نیست

  سرپرست اداره‌کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خوزستان با انتقاد از کمبود فضاهای آموزشی، رفاهی و ورزشی در دانشگاه فرهنگیان استان گفت: شرایط کنونی در شان دانشجو معلمان نیست و مجموعه استانداری خود را موظف به پیگیری و رفع این نارسایی‌ها می‌داند.

 صدیقه میری پنجشنبه در نشست با تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خوزستان در محل این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان مرکز تربیت مدیران و معلمان آینده کشور است و امکانات این دانشگاه باید متناسب با ماموریت ملی آن باشد.

وی با اشاره به پیگیری مشکلات دیرینه پردیس رسول اکرم(ص) توضیح داد: موضوع فاضلاب این پردیس که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود اکنون حدود ۹۰ درصد برطرف شده و هماهنگی برای تکمیل آن ادامه دارد، موضوع آسفالت نیز در دست پیگیری است و انتظار می‌رود شهرداری روند اجرا را سرعت دهد.

میری با بیان اینکه توسعه دانشگاه فرهنگیان از اولویت‌های استان است گفت: برای ایجاد دانشگاه جامع فرهنگیان از مدیریت دانشگاه درخواست کردیم زمین مناسب را با معیارهایی همچون دسترسی، امنیت و گستره لازم معرفی کند تا از طریق راه‌وشهرسازی، منابع طبیعی یا املاک دولتی فرآیند واگذاری پیگیری شود.

سرپرست اداره‌کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خوزستان با اشاره به مشکلات تملک اراضی دانشگاه در سال‌های گذشته افزود: بخشی از چالش‌های فعلی نتیجه پیگیری‌نشدن حقوق دانشگاه در دوره‌های پیشین است اما اکنون آمادگی کامل برای رفع موانع وجود دارد.

وی همچنین بر نقش دانشجو در ارایه راهکار تاکید کرد و گفت: مطالبه‌گری حق دانشجو است اما باید همراه با ارایه راه‌حل باشد و ذهن‌های خلاق شما می‌تواند به حل مسایل مهم استان از جمله آلودگی هوا کمک کند.

میری با دعوت از دانشجویان برای تداوم ارتباط با استانداری افزود: انتقال دغدغه‌ها و ایده‌های شما به تصمیم‌سازان می‌تواند بخشی از مشکلات رفاهی و زیرساختی دانشگاه را کاهش دهد و مسیر تربیت معلمان توانمند آینده را هموارتر کند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار