تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۲
کد خبر: ۳۲۲۲۷۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

طرح‌های توسعه‌ای و فناورانه با استفاده از اعتبار بخشودگی مالیاتی اجرا می‌شود  

 

  مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: بر اساس تفاهم‌نامه همکاری با پارک علم و فناوری خوزستان، طرح‌های توسعه‌ای و فناورانه این سازمان از محل اعتبار ناشی از بخشودگی مالیاتی و با همراهی پارک علم و فناوری اجرا خواهد شد.

 محمدرضا مطیری روز سه‌شنبه در حاشیه نشست انعقاد همکاری با پارک علم و فناوری خوزستان در محل استانداری در جمع خبرنگاران بیان کرد: در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی جلسات متعددی با پارک علم و فناوری برگزار شده که به گسترش همکاری میان ۲ مجموعه انجامیده است.

وی افزود: بر اساس توافق‌های صورت‌گرفته، زمینی از سوی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در اختیار پارک علم و فناوری خوزستان قرار می‌گیرد تا برای توسعه فعالیت‌های علمی و فناورانه مورد استفاده قرار گیرد.

مطیری ادامه داد: حضور پارک علم و فناوری در کنار صنایع پتروشیمی به اجرای طرح‌های نوآورانه و فناورانه و بهبود زیست‌بوم فناوری استان کمک خواهد کرد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر نیز گفت: تفاهم‌نامه میان پتروشیمی امیرکبیر و پارک علم و فناوری خوزستان زمینه حرکت رو به جلوی این مجموعه در حوزه فعالیت‌های دانش‌بنیان را فراهم می‌کند.

علی حیاتی اظهار کرد: پتروشیمی امیرکبیر از ظرفیت اعتبار بخشودگی مالیاتی برای پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای و فناورانه خود بهره خواهد برد.

 خوزستان با دارا بودن ۲۳ پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر، از قطب‌های اصلی صنعت پتروشیمی کشور به شمار می‌رود.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار