تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
کد خبر: ۳۲۲۲۲۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کاهش سن استعمال مواد مخدر، توانمندسازی فرهنگیان را ضروری کرده است

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان اهواز با تاکید بر کاهش سن استعمال مواد مخدر در جامعه بر توانمندسازی جامعه آموزش و پرورش برای مقابله با این معضل و نقش‌آفرینی آنان تاکید کرد.

  سلطان‌محمد رضوانی صبح امروز دوشنبه در همایش مبارزه با مواد مخدر شهرستان اهواز که در تالار اجتماعات امام رضا (ع) شهرک نفت برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به کاهش سن استعمال مواد مخدر، افراد سودجو و کارتل‌های مواد مخدر هدف‌های خود را برای کسب در جامعه تعیین کرده‌اند.

وی افزود: آنچه زیربنای ذهن انسان را آماده می‌کند که به مواد مخدر «نه» بگوید و دوستان نااهل در مدرسه شکل بگیرد، توسط شما عزیزانی که در آموزش و پرورش مشغول هستید، ایجاد می‌شود.

رضوانی، هدف از این همایش را «توانمندسازی عزیزان آموزش و پرورش» دانست و ابراز امیدواری کرد که با بهره‌گیری از تجربیات اساتید مدعو، جامعه‌ای سالم‌تر و شکوفاتر داشته باشیم که در آن خانواده‌ها دغدغه‌های کمتری در این زمینه داشته باشند و فرهنگیان نیز بتوانند به عنوان هادی و مشاور در خانواده‌ها عمل کنند.

معاون فرماندار اهواز بر لزوم غنی‌سازی تجربیات در راستای مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از آن تاکید کرد و گفت: قطعاً هر چقدر ما انس با قرآن و رهنمودهایی که خداوند در قرآن کریم برای ما ارسال کرده را بیشتر کنیم، در زندگی موفق‌تر خواهیم بود و برکت قرآن به جامعه ما و به خصوص جامعه فرهنگی سرازیر خواهد شد.

مرجع / مـهـر
:
:
:
آخرین اخبار