تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲
کد خبر: ۳۲۲۰۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انتقاد امام جمعه رامهرمز از گرانی‌ها: مردم زیر فشار اقتصادی خم شده‌اند

حجت‌الاسلام خلیلی در خطبه‌های این هفته با اشاره به وضعیت غزه، سیاست صلح‌طلبانه در برابر مستکبران را بی‌نتیجه دانست و همزمان وضعیت نابسامان گرانی در کشور را «نگران‌کننده و حاصل بی‌رحمی سودجویان» توصیف کرد.
 حجت‌الاسلام خلیلی، امام جمعه رامهرمز با تاکید بر مواضع ثابت جمهوری اسلامی در برابر جریان استکبار گفت:«تجربه غزه نشان داده مستکبران تنها زبان زور و قدرت را می‌فهمند؛ سیاست‌های سازش‌کارانه با رژیمی که کودکان را قتل‌عام می‌کند، نتیجه‌ای جز تشدید خشونت ندارد.»

ضرورت مقاومت و اتحاد امت اسلامی
 
وی با اشاره به دشمنی‌های دیرینه آمریکا و رژیم صهیونیستی با ملت‌های منطقه خاطرنشان کرد:«امروز رژیم صهیونیستی و آمریکا در رأس مستکبران عالم‌اند و اگر امت اسلامی با قدرت وارد نشود، این غده سرطانی گستاخ‌تر می‌شود.»
 
پاسخ به مقایسه‌های نادرست با ژاپن
 
امام جمعه رامهرمز در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از مقایسه ایران با ژاپن اظهار کرد:«ژاپنی که استقلال دفاعی ندارد قابل مقایسه با ملت ایران نیست؛ کشوری که اجازه دفاع از جان و ناموسش را ندارد، عزت ندارد. پیشرفت بدون استقلال، ارزشی ندارد.»وی تأکید کرد: «مدل‌های وابسته‌ساز، نسخه‌ای شکست‌خورده است و عزت ملت ایران از دل مقاومت بیرون آمده.»
 
گرانی‌های افسارگسیخته و مطالبه‌گری اقتصادی
 
حجت‌الاسلام خلیلی محور مهم دیگری از خطبه‌ها را به مسائل معیشتی اختصاص داد و گفت:«گرانی‌ها از حد گذشته و سودجویان با احتکار، کم‌فروشی و گران‌فروشی به جان سفره مردم افتاده‌اند.»او با خطاب به دولت و دستگاه قضایی افزود:«مماشات پاسخ‌گو نیست؛ باید برخورد جدی، فوری و قانونی با محتکران انجام شود. مردم زیر فشار اقتصادی خم شده‌اند.»
 
تأکید بر هویت دینی و فرهنگی رامهرمز
 
در ادامه، رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان با اشاره به جایگاه سلمان فارسی گفت:«سلمان نمونه کامل متقین است؛ شهری که نام او را بر خود دارد باید در اخلاق، فرهنگ و رفتار اجتماعی در سطحی بالاتر ظاهر شود.»
 
دعوت به توبه و استغفار برای نزول برکات الهی
 
امام جمعه رامهرمز در پایان با اشاره به نقش توبه در گشایش امور گفت:«باران رحمت الهی است و گناهان مانع نزول آن می‌شوند. باید با استغفار و تضرع از خداوند بخواهیم که باران رحمت خود را بر ما نازل کند.»
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار