تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۹
کد خبر: ۳۲۱۶۸۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

گل‌محمدی: با حضور بانوان در ورزشگاه، قوی‌تر شدیم

 یحیی گل محمدی در نشست خبری پس از بازی با پیکان با اشاره به حضور بانوان در ورزشگاه، اظهار کرد: از حضور بانوان بسیار خوشحالیم و این اتفاق خوبی بود. اگر آنها نبودند، قطعاً شور و اشتیاق ورزشگاه کمتر می‌شد. از همه کسانی که زمینه‌ساز این رویداد شدند، قدردانی می‌کنم.

  سرمربی تیم فولاد خوزستان از حضور بانوان در ورزشگاه تقدیر کرد و گفت: این اتفاق فضای ورزشگاه را شورانگیزتر کرد و مطمئناً با حضور آنها قوی‌تر خواهیم شد.

 یحیی گل محمدی در نشست خبری پس از بازی با پیکان با اشاره به حضور بانوان در ورزشگاه، اظهار کرد: از حضور بانوان بسیار خوشحالیم و این اتفاق خوبی بود. اگر آنها نبودند، قطعاً شور و اشتیاق ورزشگاه کمتر می‌شد. از همه کسانی که زمینه‌ساز این رویداد شدند، قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به سختی بازی مقابل پیکان اشاره کرد و افزود: این مسابقه یکی از سخت‌ترین بازی‌های فصل برای ما بود. پیکان تیم خوب، پرتحرک و با پرس مؤثری است اگرچه فرصت‌های کمی در بازی ایجاد شد، اما بازیکنانم با روحیه جنگندگی، معنی واقعی جنگیدن را نشان دادند.

گل‌محمدی با تقدیر از عملکرد بازیکنانش گفت: بازیکنان ما با غیرت و تمرکز بالا، به ویژه در توپ‌های ۵۰-۵۰، بازی را به نفع ما تمام کردند. با وجود مصدومیت یکی، ۲ بازیکن، با جنگندگی توانستیم این سه امتیاز مهم را کسب کنیم.

سرمربی فولاد از مدیریت باشگاه و تمامی عوامل نیز تشکر کرد و گفت: در روزهای گذشته آرامش خوبی در تیم ایجاد شد و امروز توانستیم سه رکن اصلی یعنی هواداران، تیم و باشگاه را به خوبی نمایندگی کنیم.

وی در پایان با اشاره به شرایط سخت تیم در جدول رقابت‌ها و مصدومیت پنج تا ۶ بازیکن، بیان کرد: راه دشواری در پیش داریم، اما اعتماد ما به جوانان تیم همچنان پابرجاست. امیدوارم با پشتکار، تلاش و حمایت از یکدیگر، این مسیر را با موفقیت طی کنیم. اتحاد و همدلی بین ارکان باشگاه، این راه را هموارتر خواهد کرد.

دیدار تیم های فولاد و پیکان با برتری یک بر صفر فولاد به پایان رسید.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار