تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
کد خبر: ۳۲۱۵۳۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

وضعیت «خطرناک» هوا در سوسنگرد/ آلودگی هوای ۱۳ شهر خوزستان

 مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای سوسنگرد در وضعیت «خطرناک» خبر داد.

شهریار عسکری اظهار کرد: براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۱۰:۰۰ امروز سه‌شنبه ۱۳ آبان، شاخص کیفیت هوا براساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه سوسنگرد ۳۰۵ میکروگرم بر مترمکعب بوده و بنابراین هوای این شهر در وضعیت «خطرناک» و «قهوه‌ای» بوده است.

وی افزود: همچنین این شاخص در ایستگاه اداره‌کل  حفاظت محیط زیست خوزستان در اهواز ۱۷۹، پادادشهر اهواز ۱۸۵، پست برق شماره ۳ اهواز ۱۷۹، مرکز بهداشت شرق اهواز ۱۶۷، استانداری خوزستان در اهواز ۱۷۲، معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز ۱۸۱، ایستگاه کارون ۱۶۲، هویزه ۱۹۰، ملاثانی ۱۶۳، شوشتر ۱۵۴، خرمشهر ۱۵۸ و بهبهان ۱۵۷ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهرها در شرایط «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

عسکری در ادامه گفت: همچنین هوای اندیمشک، دزفول، باغملک، آبادان، شادگان و آغاجاری در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

وی بیان کرد: طبق شاخص ۲.۵ میکرون، هوای لالی، اندیکا و هفتکل در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در شرایط «پاک» نبوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا(AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. براساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است. 

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار