تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۱
کد خبر: ۳۲۱۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتتاح کتابخانه شهدای چمران بندر ماهشهر

کتابخانه عمومی شهدای چمران در شهرستان بندر ماهشهر با حضور نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افتتاح شد.
 
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان اظهار کرد:‌ کتابخانه عمومی آیت‌الله وحید بهبهانی با مساحت 750 متر مربع و زیربنای 750 متر مربع با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال تعمیر، تجهیز و بهسازی شده و افتتاح شد.
 
لفته منصوری افزود: کتابخانه شهدای چمران به عنوان تنها مکان فرهنگی در شهر شهید چمران از توابع شهرستان بندر ماهشهر است.
 
وی تصریح کرد: این کتابخانه عمومی با حضور آیت‌الله شفیعی، نماینده محترم مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و دیگر مسئولان استانی افتتاح شد و رسماً آغاز به کار کرد.
 
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان بیان کرد: این کتابخانه عمومی دارای بخش‌های مخزن، امانت کتاب، بخش مرجع، سالن‌های مطالعه خواهران و برادران، جستجوی کتاب، نمایه نشریات، نشریات و مجلات، بخش کودک مجزا است.
 
وی در پایان گفت: کتابخانه عمومی شهدای چمران برنامه‌های فرهنگی زیادی را برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان درنظر گرفته‌ که با آغاز به کار رسمی آن از امروز این خدمات ارائه خواهد شد.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۹
0
0
من نمیدونم شاخص شهرشدن چیه که چمران شهرشد.امکانات درحدصفره حتی کمتر.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
0
0
چرانظرات روثبت نمیکنین
:
:
:
آخرین اخبار