تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۷
کد خبر: ۳۲۱۲۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

استقلال خوزستان با روحیه آماده دیدار با فولاد/ تاکید بر جوانگرایی و حل مشکلات مالی

 سرپرست تیم فوتبال استقلال خوزستان از آمادگی کامل تیم برای بازی حساس با فولاد خبر داد و گفت: با وجود مشکلات مالی، بر جوانگرایی و بومی‌گزینی تمرکز داریم و امیدواریم با حمایت مسئولان، این چالش‌ها به زودی برطرف شود.

البرز حاجی‌پور روز سه شنبه در آستانه بازی با فولاد  اظهار کرد: این هفته بازی حساسی در پیش داریم و تیم ما از لحاظ روحی در شرایط بسیار خوبی به سر می‌برد. امیدواریم یک بازی خوب و تماشایی‌ در شأن مردم خوزستان ارائه دهیم.

وی فولاد را یکی از تیم‌های مطرح و قدرتمند کشور دانست و افزود: هر ۲ تیم در جدول رقابت‌ها جایگاه نزدیکی دارند و امیدواریم فوتبال زیبایی را شاهد باشیم.

حاجی‌پور با اشاره به اهمیت حضور تماشاگران در این دیدار گفت: اگر این بازی در اهواز برگزار می‌شد قطعا استقبال پرشوری صورت می‌گرفت اما ما تمام بازی‌های خود را به احترام مردم آبادان در این شهر برگزار می‌کنیم تا زمانی که ورزشگاه غدیر اهواز آماده شود.

سرپرست استقلال خوزستان در ادامه با اشاره به میانگین سنی پایین این تیم (۲۴ سال) تاکید کرد: فلسفه باشگاه ما بر جوانگرایی و بومی‌گزینی استوار است و برخی از بازیکنان جوانمان برای اولین بار در لیگ برتر درخشیده‌اند.

وی از دعوت برخی از بازیکنان جوان استقلال خوزستان به تیم ملی امید خبر داد و ابراز امیدواری کرد که سایر جوانان مستعد نیز به این عرصه راه یابند.

حاجی‌پور در پایان با اشاره به مشکلات مالی باشگاه گفت: امیدواریم با حمایت مسئولان محلی و استانی از جمله قول‌های مساعد استاندار، این مشکلات به زودی برطرف شود تا تیم ما بتواند با آرامش به مسیر خود ادامه دهد.

بر اساس این گزارش تیم های استقلال خوزستان و فولاد در جایگاه یازدهم و دوازدهم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار