تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۳۲۱۱۴۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بازیکنان استقلال خوزستان به تمرینات برگشتند/ پرداخت مطالبات تا پیش از بازی با فولاد

 مدیر تیم فوتبال استقلال خوزستان از بازگشت بازیکنان این تیم به تمرینات خبر داد.

البرز حاجی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره دو روز تمرین نکردن بازیکنان این تیم به نشانه اعتراض نسبت به عدم دریافت مطالبات‌شان، اظهارکرد: ‌در روزهای اخیر با توجه به این که بازیکنان خواستار دریافت مطالبات‌شان بودند، جلسه گذاشتیم و با بازیکنان صحبت کردیم تا به جمع بندی برسیم.

او ادامه داد: البته بازیکنان صبح امروزدوشنبه ۵ آبان در سالن وزنه تمرین کردند و عصر نیز تمرین تیم در چمن برگزار خواهد شد و در نهایت برای بازی روز جمعه مقابل فولاد آماده می‌شویم.

مدیر تیم فوتبال استقلال خوزستان با اشاره به مشکلات مالی تیم نیز عنوان کرد: قطعا بخشی از مطالبات بازیکنان تا پیش از بازی فولاد پرداخته شود و در این راستا مدیرعامل باشگاه سخت در تلاش است و شاهد دوندگی‌های او هستم، اما باید سایر مسئولان استانی هم به او کمک کنند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار