رییس شوراهای حل اختلاف خوزستان از سازش در پرونده مالی به ارزش ۱۸۰ میلیارد ریال در شورای حل اختلاف شهرستان هندیجان خبر داد.
حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی روز شنبه در خصوص این پرونده بیان کرد: پروندهای با موضوع بدهی مالی که در اجرای احکام شهرستان هندیجان مطرح بود و محکوم مالی به علت بدهی ۱۸۰ میلیارد ریالی در زندان به سر میبرد برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف شهرستان هندیجان ارجاع شد.
وی گفت: تلاشهای موثر و جهادی رییس دادگستری هندیجان و صلح یاران این شهرستان، منجر به صلح وسازش در این پرونده و آزادی محکوم مالی پس از یک سال از زندان شد.
حجت الاسلام امانت بهبهانی اظهار کرد: فراگیر شدن فرهنگ صلح وسازش در کنار نهادینه سازی روشهای جایگزین قضایی در دستور کار معاونت حل اختلاف استان خوزستان قرار دارد و فلسفه وجودی شوراهای حل اختلاف ایجاد آرامش و ترویج و توسعه فرهنگ صلح و بخشش در جامعه است.
پیش از این رییس توسعه حل اختلاف خوزستان از مصالحه ۴۷ فقره پرونده قصاص نفس در قالب پویش «به عشق امام حسین (ع) میبخشم» در استان خبر داده بود.