معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با بیان اینکه ۵۹ مصوبه در سفر رییس جمهور به خوزستان تصویب شد، گفت: ۲۹ همت اعتبار برای این میزان مصوبه پیش بینی شده و تاکنون ۳۵ درصد اعتبار معادل ۱۰.۶ همت پرداخت شده است.
مهران علم الهدایی پنجشنبه در نشست خبری در محل سالن اجتماعات مدیریت بحران استانداری خوزستان بیان کرد: ۲۰۱ کیلومتر راهسازی با ۱۰.۷ همت در استان پیش بینی شده که ۵۱ کیلومتر با اعتبار ۱.۵ همت از این طرح آغاز شده است.
وی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن در استان خوزستان افزود: ۲۳ هزار و۳۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن استان در ۱۳ سایت در دست ساخت است.
علم الهدایی اظهارکرد: ۴۹ طرح با اعتبار ۷.۳ همت در حوزه برق منطقهای استان در حال انجام است، همچنین ۸۵۸ دستگاه ترانس و ۹ هزار دستگاه چراغ و ۶۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان ایجاد شده است.
وی با اشاره به طرحهای آبرسانی استان افزود: ۳۰ طرح آبرسانی با اعتبار ۴۲.۸ همت در دست انجام است و ۲۹ طرح فاضلاب با اعتبار ۱۰ همت در خوزستان دیده شده است،.
معاون عمرانی استانداری خوزستان گفت: طرح فاضلاب اهواز به روز رسانی شده و به زودی وارد مدار ساخت و ساز خواهد شد.
علم الهدایی با اشاره به اقدامات حوزه آموزش استان بیان کرد: امسال مدارس سنگی و کانکسی برچیده و ۶۵۰ مدرسه جایگزین کلاسهای سنگی و کانکسی در استان با اعتبار ۱۰ همت اعتبار خواهد شد.
مدیریت خشکسالی در تابستان امسال خوزستان
علم الهدایی با اشاره به مدیریت خشکسالی تابستان امسال خوزستان گفت: خوزستان، خشکترین تابستان را طی چند سال اخیر به دلیل کاهش بارش و کاهش ذخایر سدها تجربه کرد و در سال آبی گذشته ۵۰ درصد آورد آب سدهای استان کاهش یافت.
وی برگزاری ۴۸ نشست تصمیمگیری برای مدیریت خشکسالی و تهیه طرح مدیریت خشکسالی برای نخستین بار در استان را یادآور شد و افزود: در حوزه انتقال آب بین حوزهای پیگیریهای مختلفی انجام شد.
معاون عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه استاندار خوزستان به طوری جدی جلوی هرگونه انتقال آب از استان ایستاده است، اظهارکرد: در حال حاضر انتقال آب از همه حوزه ها متوقف شده است و استاندار به شدت پیگیر جلوگیری از انتقال آب به سایر استانها است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان نیز در این نشست گفت: یکی از مصوبات سفر رییس جمهور به خوزستان، طرحهای سرمایهای است؛ برای این بخش ۱۱.۴ همت در نظر گرفته شده و یکی از مصوبات ارزی سفر مربوط به طرح راهآهن شلمچه به بصره است که مهمترین هدف اجرای این طرح افزایش تعامل و تردد بین ۲ کشور ایران و عراق است.
مهرداد نیکو ادامه داد: ۴۰ میلیون دلار برای اجرای این طرح لازم است که ۲۰ میلیون دلار تاکنون تامین شده است.
وی گفت: امسال ۹۹.۵ درصد اعتبار استانی جذب شد که نسبت به سالهای گذشته جهش بسیار خوبی در این حوزه رقم خورده است و به طور قطع در پیشرفت استان اثرگذار خواهد بود.