تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
کد خبر: ۳۱۹۲۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اول مهر و قفل ترافیکی اهواز

خیابون‌های اهواز در نخستین روز مهر قفل شد؛ درست همان هشداری که معاون استاندار داده بود و مقصرانش را شهرداری و آموزش‌وپرورش معرفی کرده بود.

 صبح امروز، با آغاز سال تحصیلی، خیابان‌های اهواز به‌طور کامل در قفل ترافیک فرو رفتند؛ صحنه‌ای تکراری که هر ساله همراه مهر بر دوش شهروندان سنگینی می‌کند. خانواده‌ها ساعت‌ها در مسیر مدارس و محل کار متوقف ماندند و چهره شهر بیش از آنکه رنگ تعلیم بگیرد، به چالش طاقت‌فرسای ترافیک آلوده شد.

این وضعیت در حالی رخ داد که سید مهران علم‌الهدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان، در نشست ۲۳ شهریور شورای ترافیک هشدار داده بود: «اگر هفته اول مهرماه اهواز به قفل ترافیکی برسد، قصور متوجه آموزش و پرورش و شهرداری خواهد بود.»

 او تأکید کرده بود: سرویس مدارس باید از روز اول فعال باشد، ناوگان اتوبوسرانی با تمام ظرفیت وارد میدان شود و پروژه‌های نیمه‌تمام در نقاط پرترافیک تکمیل گردد.

اکنون که نخستین روز مهر با ترافیک قفل‌شده و وعده‌های عملی‌نشده همراه شد، پرسش روشن شهروندان این است: شهرداری اهواز و آموزش‌وپرورش چه پاسخی برای این ناکامی دارند؟ چرا پروژه‌های نیمه‌تمام در پل راهنمایی و رانندگی و محدوده شهدای غزه هنوز بر زمین مانده است؟مهر امسال نشان داد مشکل ترافیک ا

مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار