مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان میگوید آرد استان بر اساس ارزیابیهای ملی باکیفیت است، اما نان تولیدی در بسیاری از شهرهای خوزستان کیفیت لازم را ندارد.
امید جهاننژادیان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در نشست شورای آرد و نان شوش اظهار داشت:«کیفیت نان تنها به مواد اولیه مربوط نیست و به دستگاهها و نیروی انسانی هم وابسته است. بررسیهای آزمایشگاهی نشان میدهد آرد تولیدی در ۱۵ کارخانه استان با استانداردهای جهانی همخوانی دارد.»وی با تأکید بر اینکه آرد خوزستان مازاد مصرف داخلی است و نیاز به واردات از دیگر استانها وجود ندارد، افزود: «تشخیص کیفیت آرد با چشم غیرممکن است و این کار تنها از طریق آزمایشگاه قابل انجام است.»با این حال جهاننژادیان اذعان کرد: «نان تولیدی خوزستان کیفیت مطلوب را ندارد، در حالی که آرد همین استان در استانهای دیگر نان باکیفیتتری تولید میکند؛ بنابراین مشکل در مواد اولیه نیست.»مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان وظیفه ادارهکل را تأمین آرد باکیفیت عنوان کرد و گفت: «بهبود تجهیزات پخت و آموزش نانوایان برعهده اتحادیههاست. متأسفانه استقبال از تجهیزات بهروز در صنعت نانوایی بسیار پایین بوده و بانکها نیز در پرداخت تسهیلات همکاری نکردهاند.»او همچنین واقعی نبودن قیمت نان را یکی از دلایل اصلی بیانگیزگی نانوایان در ارتقای کیفیت دانست.
این سخنان در حالی مطرح میشود که سالهاست شهروندان خوزستانی نسبت به کیفیت پایین نان گلایه دارند. جهاننژادیان توپ را به زمین نانوایان و بانکها انداخته، اما پرسش افکار عمومی این است: وقتی آرد استان «با کیفیت جهانی» معرفی میشود، چرا همچنان نان خوزستان در مقایسه با استانهای دیگر بیکیفیت باقی مانده است؟