تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
کد خبر: ۳۱۹۰۲۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون سیاسی استاندار خوزستان:

کانون‌های مساجد نیازمند بازتعریف محتوایی هستند

  معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: بازتعریف محتوایی در جهت ارتباط با نسل امروز باید در کانون‌های مساجد انجام شود.

 حبیب‌اله فضل‌اله‌پور روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خوزستان با هدف تقویت بنیه فرهنگی کانون‌های منتخب در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان خوزستان اظهار کرد: این بازتعریف باید برگرفته از اصول قرآنی باشد از این رو مدیران کانون‌های مساجد باید خوب بیاموزند و سپس ترویج کنند.

وی با اشاره ظرفیت کانون‌های مساجد استان گفت: فعالیت فرهنگی و هنری مساجد با بن‌مایه قرآن و مبانی دینی است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان بیان اینکه در عصر حاضر مولفه‌های انسانی زیرپا گذاشته شده است و فرهنگ مصرف‌گرایی خلق شده است بیان کرد: فعالیت کانون‌های مساجد باید در جهتی قرار داشته باشد که این رفتارها را تغییر دهد و رفتارها را انسانی کند.

وی با ارایه راهکارهایی برای نزدیک شدن به زیست انسانی بیان کرد: باز تعریف نظام گفتمانی، باز تعریف بین دین و عقلانیت با سازوکار جدید و باز تعریف مبانی دینی از وظایف ما است.

فضل‌اله‌پور ادامه داد: براساس این بازتعریف‌ها لازم است ضمن حفظ اصول خود در مقابل شرایط جدید، باز تعریفی از مبارزه و تعامل با شرایط کنونی ارائه دهیم.

وی گفت: برای تعامل با دنیای امروز، مبارزه فرهنگ غلط مصرف‌گرایی و ارائه مبانی دینی و عقلانی باید از نگاه تک ساحتی به موضوعات پرهیز کرد و مهارت‌های جنگ امروز را آموزش داد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان از پیگیری طرح تاگ یا تالار گفت‌وگو خبر داد و گفت: بر اساس این طرح یارانه‌های فرهنگی، کارت فرهنگی _ ورزشی در نظر گرفته شده است که هدفگذاری آن مناطق حاشیه و تمرکز بر حوزه جوانان است‌.

وی خاطرنشان کرد: این طرح به صورت پایلوت در ماهشهر و اهواز اجرا و اول مهرماه از «آت» رونمایی خواهد شد.

فضل‌اله‌پور از کانون‌های مساجد خواست شناسنامه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مناطقی که در آن فعالیت می‌کنند را در اختیار این معاونت قرار دهند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار