تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
کد خبر: ۳۱۸۵۳۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف محموله ۷۰ میلیاردی کالای قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان

فرمانده مرزبانی استان خوزستان از کشف بیش از ۷۰ میلیارد کالای خانگی قاچاق در آب‌های ساحلی استان خبر داد.
 
  سردار حجت سفیدپوست گفت: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و جلوگیری از ورود و خروج هرگونه قاچاق به داخل کشور، ماموران دریابانی استان با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی یک محموله کالای قاچاق در یک فروند شناور باری در آب‌های ساحلی کشف و شناسایی کردند. 

وی با اشاره به دستگیری ۵ متهم در این زمینه ادامه داد: در بازرسی از شناور توقیف شده ۳۰ دستگاه ماشین لباسشویی و ۴۵ دستگاه کولر اسپیلت و ۹ دستگاه یخچال همگی قاچاق و بدون مجوز قانونی وارد شده بود، کشف شد.

فرمانده مرزبانی خوزستان بیان کرد:کارشناسان ارزش ریالی محموله کشف شده را بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال برآورد کردند که پس از تشکیل پرونده مقدماتی به همراه متهمان تحویل مراجع قانونی شد.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار