تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۶
کد خبر: ۳۱۸۴۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نخستین مدرسه دانش آموزان طیف اوتیسم دزفول افتتاح شد

 «دبستان اوتیسم طراوت» به عنوان نخستین مجموعه آموزشی و پرورشی تخصصی دانش آموزان اختلال طیف اوتیسم دزفول شنبه شب با حضور مسوولان آموزش و پرورش استثنایی کشور و خوزستان در این شهرستان افتتاح شد.

 رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در این آیین گفت: مدرسه تخصصی دانش آموزان اختلال طیف اوتیسم دزفول، ششمین مدرسه اوتیسم در خوزستان و نخستین مرکز در شمال استان است.

علی ممبینی با اشاره به آماده سازی بخشی از فضای مدرسه بوعلی دزفول برای دانش آموزان اوتیسم افزود: این مدرسه تخصصی و مستقل گامی بلند در راستای توسعه عدالت آموزشی است.

وی ادامه داد: مدرسه طراوت دزفول، ۶۰ دانش آموز اوتیسم را زیر پوشش برنامه‌های آموزشی و پرورشی قرار می‌دهد که می‌تواند در توانمندسازی این دانش آموزان اقدامی اساسی باشد.

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان گفت: ارایه خدمات باکیفیت به دانش آموزان اختلال طیف اوتیسم و خانواده آنها با راه اندازی این مدرسه در دزفول فراهم می‌شود.

به گزارش ایرنا، اوتیسم یک اختلال عصبی - رشدی است که منشا ژنتیکی دارد و نشانه‌های این اختلال در سه سال اول زندگی کودک نمایان می‌شود. این اختلال به دلیل نشانه‌های بسیار متعدد به سادگی قابل تشخیص است.

دشواری در برقراری ارتباط، فقدان کلام یا کلام محدود، برقرار نکردن تماس چشمی، داشتن رفتارهای تکراری و محدود، ناتوانی در بیان هیجانات، علاقه نامتعارف به اشیا و بسیاری رفتارهای دیگر از جمله نشانه‌هایی رفتاری کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم است.

بر اساس اعلام معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، تشخیص اوتیسم در دانش آموزان در سال جاری رشد بسیار چشمگیری داشته و امسال در غربالگری بدو ورود به مدرسه، حدود یکهزار دانش‌آموز دارای طیف اوتیسم تشخیص داده شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار