تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
کد خبر: ۳۱۷۵۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خدمات اتوبوسرانی آبادان تا پایان سال رایگان است

سرپرست سازمان اتوبوسرانی آبادان گفت: خدمات اتوبوسانی این شهر با دستور شهردار و مصوبه شورای اسلامی در تمام خطوط شهر به منظور رفاه حال شهروندان تا پایان سال رایگان است.

 

حسین مجدم  اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳ دستگاه اتوبوس مجهز به سیستم سرمایشی و چهار دستگاه خودروی مینی بوس در خطوط شهر آبادان فعال و در حال سرویس دهی به شهروندان هستند.

وی از افزایش ناوگان حمل و نقل درون شهری شهرداری آبادان خبر داد و گفت: در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان ۱۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل شهری شهرداری آبادان اضافه شد و ۱۰ دستگاه اتوبوس در حال تعمیر و به روزرسانی هستند که به زودی آماده خدمات دهی به شهروندان خواهند شد.

مجدم به ایستگاه‌های اتوبوس در سطح شهر آبادان اشاره کرد و گفت: علاوه بر ایستگاه‌های موجود، تعدادی ایستگاه جدید در چند مکان مختلف سطح شهر جانمایی شده و به زودی عملیات نصب و راه‌اندازی این ایستگاه‌ها اجرایی می‌شود.

سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری آبادان گفت: در تمامی مناطق سطح شهر نیز خدمات دهی سرویس‌ها در حال انجام است تا شهروندان به منظور تردد با مشکلی مواجه نشوند.

وی با اشاره به خدمات‌رسانی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در مرز شلمچه افزود: با دستور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر و همچنین پیرو مصوبه ستاد اربعین خوزستان، تعدادی از اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌های شهرداری آبادان در ایام پیاده‌روی عظیم اربعین حسینی به صورت شبانه روزی وظیفه جابجایی زائران را از محل پارکینگ شلمچه تا نقطه صفر مرزی را بر عهده داشتند.

سرپرست سازمان اتوبوس رانی آبادانی بیان کرد: خدمات رسانی و جا به جایی زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش رایگان شدن خدمات اتوبوسرانی آبادان از سال گذشته به منظور رفاه حال شهروندان صورت گرفته و الگویی برای دیگر شهرهای کشور شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار