تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
کد خبر: ۳۱۷۵۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تراژدی بی‌برقی در خوزستان: عقبگردی به نام پیشرفت!

ارسالی از کاربران خوزنیوز

 برق در گرمای طاقت‌سوز کنونی خوزستان – استانی که این ماهش به «خرماپزون» معروف است – یک ضرورت حیاتی است، نه صرفاً یک نیاز. اما متأسفانه با ورود مسئولین، ماجرا از جایی دیگر دارد «روبه‌جلو» میرود! (به شکلی معکوس).

در ماه‌های گذشته شاهد بودیم که برق خوزستان، طبق برنامه یا بی‌برنامه، روزانه ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه قطع می‌شد. اعتراضات گسترده مردم و رسانه‌ها، مسئولین را وادار کرد تا هرچند کمرنگ، تکانی به خود دهند. استاندار خوزستان – که خود متولد این استان است و بی‌شک از شدت گرما و فاجعه نبود برق در چنین شرایطی آگاه است – وارد عمل شد و طبق وعده‌هایش، امیدِ «قطع‌نشدنِ دوباره برق» را به مردم خوزستان هدیه داد.

اما متأسفانه چند روزی است که به نظر می‌رسد اداره برق در حال مقاوم‌سازی بدن مردم است! انگار می‌خواهند کم‌کم زمان قطعی‌ها را افزایش دهند و سهم خوزستان از برق را به کلی قطع کنند.

شاهدیم که زمان قطعی از ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه فراتر رفته، گردشی‌سازی به برنامه اضافه شده و فعلاً دو نوبت ۱۵ دقیقه‌ای دیگر هم به زمان بی‌برقی افزوده‌اند. مسئولین محترم! ما اصلاً نمی‌خواهیم شما ورود کنید! پس چه باید بکنیم؟ کی و از چه کسی چاره‌ای بخواهیم؟ گویا اگر در امور این استان ورود نکنید، اوضاع بهتر پیش می‌رود!

صبر مردم خوزستان حدی دارد. زیستن در گرمای ۶۰ درجه‌ای، توأم با دود آتش‌سوزی‌های هور و تالاب‌های خشکیده و هجوم ریزگردهای عراقی و عربستانی، ریه‌های هر خوزستانی را همچون دلش به خون کشیده است. لطفاً چشم‌هایتان را باز کنید و به خود بیایید. آیا این حق مردم ستم‌دیده، زجرکشیده و وطن‌پرست خوزستان است؟

خسته شدیم از اینکه برای ابتدایی‌ترین و پیش‌پاافتاده‌ترین نیازهایمان – آب و برق – باز هم التماس و تقاضا کنیم!

احدی از شهروندان

:
:
:
آخرین اخبار