تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۵
کد خبر: ۳۱۷۵۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خوزستان تحت تاثیر گرد و خاک عراقی

  مدیرکل هواشناسی خوزستان از ورود و تاثیر گرد و خاک عراقی در استان تا اواخر وقت یکشنبه (۲۶ مرداد) خبر داد.

محمد سبزه‌زاری  اظهار کرد: بر اساس آخرین تصاویر ماهواره‌ای هواشناسی و نقشه‌های پیش‌یابی، ورود و تاثیر گرد و خاک عراقی از اواسط وقت امروز یکشنبه ۲۶ مرداد تا اواخر وقت امروز در مناطق غربی، جنوب غربی، جنوبی و تا حدودی مرکزی استان خوزستان سبب کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا خواهد شد.

وی افزود: همچنین تا اواسط وقت فردا رطوبت و شرجی در نوار ساحلی و مناطق جنوب شرقی استان خوزستان تداوم خواهد داشت. تا اواخر وقت امروز با توجه به انباشت رطوبت در منطقه و شرایط ناپایدار جوی، احتمال رشد ابر و رگبارهای نقطه‌ای و رعد و برق و تندبادهای لحظه‌ای در ارتفاعات استان دور از انتظار نیست.

سبزه‌زاری ادامه داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۹ و ۳۰ مرداد سرعت وزش بادها در بخش‌های غربی، جنوب غربی و تا حدودی مرکزی استان خوزستان در حد متوسط خواهد بود. شمال خلیج فارس نیز امروز مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته رامهرمز با ۴۷.۶ درجه و ایذه با ۲۵.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۷.۶ و ۳۲.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار