تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
کد خبر: ۳۱۷۴۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ترخیص ۵۱ مصدوم حادثه اتوبوس زائران در بصره/ ۶ زائر بستری هستند

 استاندارخوزستان با اشاره به فوت پنج زائر خوزستانی در حادثه اتوبوس زائران در بصره از ترخیص ۵۱ مصدوم این حادثه که از عراق به بیمارستان‌های خوزستان منتقل شده بودند خبر داد.

سید محمدرضا موالی‌زاده روز پنجشنبه ۲۳ مرداد در حاشیه عیادت معاون وزیر کشور از مصدومان حادثه اتوبوس زائران در بصره که در آبادان بستری هستند، اظهار کرد: زائران اربعین حسینی برای برگشت از عراق به داخل کشور، عجله نکنند، تامل و شکیبایی بیشتر داشته باشند و حتما مراقب هوشیاری کامل راننده باشند. این سانحه در بصره رخ داد و اگر راننده دچار خواب‌آلودگی نمی‌شد این اتفاق هرگز رخ نمی‌داد.

وی با بیان اینکه بسیاری از تصادفات در انتهای مسیر رخ می‌دهند، افزود: در درون کشور هم باید این مراقبت انجام شود. از رانندگان تقاضا دارم برای جلوگیری از اتفاقات  تلخ، هر جا احساس خستگی و خواب‌آلودگی کردند، توقف و استراحت کنند و بعد، حرکت خود را ادامه دهند.

استاندار خوزستان گفت: از کادر دانشگاه علوم پزشکی آبادان و جمعیت هلال احمر که به سرعت مصدومان را به بیمارستان منتقل کردند، تشکر می‌کنیم. در این سانحه در مجموع ۵۷ مصدوم داشتیم که تاکنون ۵۱ نفر ترخیص شده‌اند و شش نفر بستری هستند.

موالی‌زاده بیان کرد: پنج نفر از هم استانی‌های عزیز از منطقه باغملک و میداوود هم جان باختند که به خانواده‌های آن‌ها تسلیت عرض می‌کنیم. 

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار