تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
کد خبر: ۳۱۶۸۹۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آمریکا و رژیم صهیونیستی در آستانه تزلزل قرار دارند

 امام جمعه اهواز با بیان اینکه دین و دانش محرک اصلی قدرت ایران اسلامی است، گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی در آستانه تزلزل قرار دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد ۱۰ مرداد در خطبه‌های نماز جمعه اهواز گفت: ظهور وجود مقدس امام عصر(عج) و ایجاد حکومت عدل مهدوی با مبارزات فراوان و مشکلات کمرشکن همراه است. چون سردمداران کفر به راحتی پیام عدالت گستر امام را برنمی‌تابند.

وی اظهار کرد: دوران ظهور وجود مقدس حضرت با مجاهدت، ایثار، تحمل مشکلات طاقت فرسا آغاز خواهد شد. دشواری دوران ظهور امام به مراتب بیش از زمان غیبت است به جهت گردن‌کشان دنیا حاضر نیستند که منافع خود را به خطر بیندازند. منتظر حقیقی امام، باید اهل مجاهدت باشد.‌ اول باید در برابر طاغوت بایستد، آن را محو کند. باید آماده محو طاغوت باشد.

امام جمعه اهواز گفت: منتظران حقیقی از یک سو اهل معرفت، اهل فکر و ذکر و اندیشه و تفکر هستند و مهمتر از این، به تعبیر امام صادق(ع) باید خود را برای ظهور وجود مقدس امام عصر(ع) آماده کنند. اگر نظام اسلامی و حکومت اسلامی به دست پرتوان امام تشکیل نمی‌شد، زمینه آمادگی فراهم‌ نمی‌شد. الان زمینه تزلزل آمریکا آماده است. آمریکا و رژیم صهیونیستی  در آستانه تزلزل قرار دارند.

نماینده ولی فقیه در استان افزود: در هر دو عرصه انسان باید خود را آماده بکند. منتظر امام قائم بودن آمادگی و مجاهدت و ایستادگی برابر دشمن می‌خواهد. ان‌شاءالله خداوند متعال این توفیق را به خانواده ها و به فرهنگسازان جامعه بدهد که وظیفه خود یعنی تربیت فرزندان مهیا و آماده ظهور را به خوبی انجام دهند.

وی با اشاره به سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام و تسلیت آن گفت: صلح وجود مقدس امام مجتبی سلام الله علیه در عالم واقع مبارزه را تمام نکرد بلکه مدل مبارز تغییر کرد و به تعبیر دانشمند مصری طاها حسین، این صلح تبدیل جبهه جنگ از روی زمین به زیر زمین است. مفاد صلحنامه‌ای که منعقد شد معاویه را برای همیشه تاریخ رسوا کرد. با تدبیر امام، حزب تشیع منسجم‌تر و متشکل‌تر از قبل شد و زمینه انقلاب‌های بعد و انقراض بنی امیه را فراهم کرد. بعد از صلح، حضرت در مسجد کوفه بر منبر رفتند و فرمودند هر کسی نمی‌تواند خلیفه پیامبر(ص) باشد؛ خلیفه کسی است که سنت پیامبر(ص) را در راس برنامه‌هاش داشته باشد نه آنکه با جور و ظلم و ستم و تعطیل کردن سنت پیامبر(ص) و طلب دنیا خلافت کند.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در ادامه سخنانش گفت: رهبر معظم انقلاب در چهلمین روز شهادت سرداران و دانشمندان ما، ایستاده بیانات خود را فرمودند و این خود یک پیام داشت. ایشان فرمودند جمهوری اسلامی بر دو پایه دین و دانش بنا شده است. خیلی جمله مهمی است‌. کسانی می‌گفتند دین افیون توده هاست، ولی ثابت شد که دین می‌تواند هم دنیا را آباد بکند و هم آخرت را. همچنین ایشان فرمودن ملت ایران دست پُر خود را در این نبرد به دنیا نشان داد. این نیز جمله مهمی است.

موسوی‌فرد توضیح داد: امروز پس از گذشت نیم قرن، جهان با نظامی روبه رو است که اساس و آن قدرت ملی اسلامی است و آن عبارت از دین و دانش است. مفهوم قدرت ملی که حضرت آقا فرمودند عبارت از دارا بودن منابع مادی و معنوی‌ است. جهان امروز خود را در برابر یک ابرقدرت می‌بیند ابرقدرتی که زمینه شکل‌گیری آن از سال چهل و دو توسط امام فراهم شد و در سال ۵۷ به بار نشست و روز به روز به واسطه خون شهدا ایستادگی مردم پربارتر و تنومندتر شد.

وی افزود: جهان امروز خود را در برابر ابرقدرت دنیا می‌بیند که ایران اسلامی باشد؛ ابرقدرتی که توانست خنجر موشک و پهپاد خود را بر رگه‌های استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی بفشارد و اشغالگران قدس را بر تلی از ویرانه‌های خاکستر در دو شهر حیفا و تلاویو بنشاند.

امام جمعه اهواز ادامه داد: امروز مردم جهان باید از خود سوال کنند که چگونه است که از جنگ جهانی دوم به این سو هیچ قدرتی در جهان حتی برای یک بار نتوانسته به طرف آمریکا، که آن را ابر قدرت قلمداد می‌کنند، حتی یک تیر شلیک بکند، اما ایران توانسته است با عبور از موانع متعدد و لایه های متعدد پدافندی پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و ناتو را ویران کند؟ منشا این قدرت کجاست؟ پاسخ روشن است باید بدانیم که این دین و دانش است که به تعبیر حضرت آقا محرک اساسی قدرت ملی این مردم و امتی است که در جنگ دوازده روزه  توانستند اینگونه حضور در صحنه داشته باشند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار