تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۷
کد خبر: ۳۱۶۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افزايش تعداد دعوت‌شدگان خوزستاني به اردوي تيم‌ملي واترپلو نوجوانان

چهار واترپلوييست خوزستاني به اردوي تيم‌ملي نوجوانان دعوت شدند تا تعداد خوزستاني‌ها در اين اردو به 11 نفر برسد.
 
حر حاجيان اظهاركرد: سينا اسماعيليان، رضا قاطع، پيمان فولادي و رضا پاكسرشت، چهار واترپلوييست خوزستاني دعوت شده به اين اردو هستند.
 
وي ادامه‌داد: اين افراد در دو دوره مسابقات قهرماني كشور و مسابقات زير 14 سال اصفهان شناسايي شده‌اند. پيش از اين مصطفي آلبوشوكه، مهرداد غلام‌نژاد، سينا هاشمي، ايليا حيدري، محمد باورصاد، سينا احمدي‌بابادي و محمد ايران‌فر در مسابقات ليگ قهرماني كشور زير 16 سال انتخاب شده و به اردو دعوت شده بودند.
 
حاجيان بيان‌كرد: از نظر تعداد دعوت‌شدگان به تيم‌ملي پس از تهران، مقام دوم را داريم. اردوي تيم‌ملي خردادماه برگزار مي‌شود و فكر مي‌كنم باتوجه به اين‌كه واترپلوييست‌هاي‌مان نفرات برتر كشوري هستند، 70تا 80 درصدشان در اردوي تيم‌ملي باقي بمانند. رضا مخيلفي نيز عنوان مربي تيم‌ملي را دارد و كانديداي سرمربي‌گري نيز مي‌باشد.
 
وي عنوان‌كرد: تقريبا از پنج سال گذشته سير صعودي داشته‌ايم و با كسب مقام‌هاي كشوري شروع كرديم، سپس مقام‌‌هاي آسيايي به دست آورديم و بعد هم نفرات اعزامي به مسابقات جهاني واترپلو داشتيم. اميدواريم اين سير صعودي را به همين ترتيب ادامه دهيم.
 
دبير هيات شنا و واترپلو خوزستان ادامه‌داد: برنامه‌هايي داريم كه بتوانيم تعداد اين مقام‌ها را افزايش دهيم. درخواست‌مان از مسوولان اين است كه براي اسپانسري تيم‌ها به هيات كمك كنند. در دو، سه سالي كه كار كرده‌ايم، مشكل اساسي‌مان نداشتن اسپانسر است. متاسفانه شركت‌ها و نهادها روي رشته‌هايي سرمايه‌گذاري مي‌كنند كه مقام‌آور نيستند و در استان نيز ريشه‌اي ندارند؛ درنهايت هم نتيجه نمي‌گيرند. هيات ما امسال تيم‌داري كرده و مقام سومي كشور را هم كسب كرده است.
 
وي ادامه‌داد: متاسفانه در استان ديد ضعيفي نسبت به واترپلو وجود دارد. ورزشكار وقتي با انگيزه فعاليت مي‌كند كه در يك تيم ليگ‌برتري حضور داشته باشد. وقتي چنين تيمي در استان نداشته باشيم، ورزشكاران انگيزه‌شان را از دست مي‌دهند. وجود دو تيم‌ در ليگ‌برتر و يك تيم در ليگ دسته يك باعث شده كه واترپلوييست‌هاي جوان و نوجوان‌ پيشرفت كنند. در حال حاضر هيچ شركتي به ما قول صد درصد نداده ولي در حال رايزني هستيم كه در سال آينده بتوانيم اسپانسر خوبي پيدا كنيم.
 
حاجيان عنوان‌كرد: برنامه اساسي ما در سال آينده اين است كه تمام تيم واترپلو هيات استان بومي باشد. مي‌خواهيم در سال آينده استعداديابي شنا را در برنامه اصلي‌مان قرار دهيم تا در سال‌هاي آينده شناي استان وارد بخش قهرماني شود و براي اين رشته ورزشي نيز در سطح كشور كسب كرسي داشته باشيم.
 
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار