امید صبری پور روز یکشنبه در نشست شورای اداری شوش در سالن نشستهای فرمانداری این شهرستان، ادامه داد: شوش تجمیعی از فرهنگ، تاریخ، دیانت و رشادت است که باید این ظرفیتها به خوبی معرفی شوند.
وی با بیان اینکه شوش، شهرستانی جامع با ظرفیتهای متنوع است، افزود: بهسازی صحن حرم دانیال نبی به عنوان یکی از مطالبهای مردم شوش، پس از سالها انتظار آغاز شده و با سرعت در حال انجام است.
فرماندار شوش با تاکید بر ضرورت تقویت زیرساختهای رفاهی و خدماتی حرم دانیال نبی گفت: نصب سایه بان و وسایل سرمایشی حرم آغاز شده و در حال پیگیری است.
وی با اشاره به پنجم مرداد سالروز اقامه نخستین نمازجمعه پس از انقلاب اسلامی افزود: نمازجمعه شوش یکی از پویاترین نمازجمعههای خوزستان است که در تقویت فضای معنوی شهرستان نقش کلیدی دارد.
صبری پور، امام جمعه را محور اصلی اتحاد و انسجام مسوولان شوش دانست و بیان کرد: ارتباط مستقیم مسوولان با مردم از تکالیف دستگاههای اجرایی شهرستان است و برگزاری میز خدمت در حاشیه اقامه نمازجمعه یکی از جلوههای این ارتباط بیواسطه است.
وی انتقاد و مطالبه گری و همچنین حمایت و راهنمایی امام جمعه شوش از دستگاههای اجرایی را ارزشمند دانست و ادامه داد: مطالبه گری امام جمعه از تریبون نمازجمعه و تبیین شرایط نقش مهمی در ارتقای خدمت رسانی دستگاهها به مردم دارد که قابل تجلیل است.
امام جمعه شوش نیز در این نشست اتحاد و انسجام مسوولان این شهرستان برای حل مسایل مردم را قابل تجلیل دانست و گفت: تیم مدیریتی این شهرستان با همدلی، وحدت، پیگیری شبانه روزی و کار جهادی با فهم مشترک از مسایل شوش در حال رقم زدن کارهای بزرگی هستند.
حجت الاسلام سیدمرتضی مرعشی با بیان اینکه ستاد نمازجمعه شوش در خوزستان نمونه است، افزود: حضور پرشور قشرهای مختلف مردم و مسوولان شهرستان در نمازجمعه و برپایی میزهای خدمت ادارات در حاشیه نمازجمعه موجب شده تا نمازجمعه شوش پویا و گره گشا از مردم باشد.
وی با اشاره به اقامه نخستین نمازجمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در پنجم مرداد ۱۳۵۸ ادامه داد: اقامه نمازجمعه از سنتهای حسنهای است که به دست امام خمینی(ره) درکشور احیا شد.
امام جمعه شوش اظهارکرد: اقامه نخستین نمازجمعه در تهران در اوج فعالیت گروههای معاند ضد انقلاب موجب شد تا نمازجمعه به پناهگاه و قدرتی برای اتحاد، همدلی، تبیین و بصیرت افزایی تبدیل شود.
وی ادامه داد: حضور پرشور مردم و مسوولان در نماز جمعه موجب شده تا به یک همایش بزرگ سیاسی و اجتماعی برای نشان دادن وحدت و انسجام در کشور تبدیل شود.
حجت الاسلام مرعشی با بیان اینکه راهبردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در نمازجمعه تبیین و راهبری میشود، اظهار کرد: شوش دارای ظرفیتهای متعدد و فرصتهای بیبدیل فرهنگی، مذهبی، تاریخی و گردشگری است و نمازجمعه شهر حضرت دانیال نبی(س) میتواند به یکی از برترین نمازجمعههای کشور تبدیل شود.
به گزارش ایرنا، نخستین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در روز پنجم مرداد ماه ۱۳۵۸ هجری شمسی به امامت مرحوم آیتالله سیدمحمود طالقانی در دانشگاه تهران اقامه شد.
شوش دارای ظرفیتهای کم نظیر فرهنگی از جمله حرم دانیال نبی(ع) است که به دلایلی طرح توسعه این آستان مقدس سالها مورد غفلت بوده است.
حضرت دانیال نبی (ع) از پیامبران صاحب کتاب بنی اسراییل است که در حدود قرن هفت پیش از میلاد به همراه یهودیانی که توسط بابلیها به اسارت گرفته شده بودند به بین النهرین و از آنجا به شوش وارد شد.
آرامگاه دانیال نبی(ع) در کنار رودخانه شاوور ساخته شده و همه ساله شاهد حضور زیارت کنندگان از سراسر جهان است؛ این مقبره علاوه بر جنبههای زیارتی و مذهبی به دلیل معماری خاص گنبدی آن همواره مورد توجه زائران و گردشگران بوده است.
شهر باستانی شوش از مراکز تمدن قدیم، از معروفترین شهرهای دنیا، پایتخت چند هزارساله تمدن عیلام و همچنین پایتخت زمستانی امپراطوری هخامنشی است. شوش که در شمال خوزستان قرار دارد به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و آثار ارزشمند و منحصر به فرد تاریخی و مذهبی نظیر حرم دانیال نبی(ع)، آرامگاه دعبل خزاعی شاعر شهیر اهل بیت (ع)، آپادانا، آکروپل، شهر شاهی، شهر پیشه وران، کاخ اردشیر دوم، محوطه باستانی و اثر جهانی چغازنبیل در هفت تپه از مقصدهای مهم گردشگری ایران به شمار میرود.