دکتر محمدرضا رضایی با اشاره به اینکه در گذشته نوع خدمات دندانپزشکی در حوزه پیشگیری نبود، اظهار کرد: بازنگری در بحث قرارداد بیمه پایه در حوزه دندانپزشکی در سال ۸۱ مورد توجه قرار گرفت، البته ایجاد هرگونه تعهد بیمهای باید در شورای عالی بیمه به تصویب برسد که خوشبختانه در سال جدید این مهم برای بیماران خاص و صعب العلاج رخ داده است.
وی با بیان اینکه نتیجه گیری در حوزه تعهدات بیمهای دندانپزشکی نیازمند توجه به شاخصها است، تصریح کرد: بدون شک در این زمینه کتاب تعرفه گذاری نیز از اهمیت به سزایی برخوردار است، هر چند که در گذشته این موضوع به هیچ عنوان مورد توجه نبود، چرا که سازمانهای بیمه گر پایه معتقد بودند که منابع کافی برای خدمات دهی مناسب با میزان تعرفهها وجود ندارد.
دکتر رضایی با تاکید بر اینکه خدمات پیشگیری جز خدمات بیمه پایه قرار دارد، بیان داشت: طبق این قانون از چند سال پیش سن از ۱۲ سال به ۱۴ سال تغییر کرده و انواع ترمیم دندانهای شماره ۶ جز تعهدات قرار گرفت، ضمن اینکه برای اولین بار در نظام بیمهای کشور نیز پیشگیری نیز مورد توجه بیمه پایه قرار گرفت. البته آموزش بهداشت نیز جز تعهدات بیمه پایه است.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان ضمن تاکید حمایت ویژه بیمه سلامت از بیماران خاص و صعب العلاج گفت: با ابلاغ معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سقف هزینه دندانپزشکی با افزایش بیش از ۳۰ درصد در برخی از بیماریهای خاص و صعب العلاج به شرح ذیل افزایش یافت.
وی سقف ریالی خدمات دندانپزشکی زیر پوشش صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج - سال۱۴۰۴ را به شرح زیر اعلام کرد:
۱) بیماری تالاسمی مبلغ ۱۶۵،۶۲۵،۰۰۰ ریال
۲) بیماری هموفیلی مبلغ ۱۶۵،۶۲۵،۰۰۰ ریال
۳) بیماری MS مبلغ ۵۵،۱۹۹،۵۰۰ ریال
۴) بیماری دیالیز (همودیالیز - دیالیز صفاقی) مبلغ ۸۲،۸۱۲،۵۰۰ ریال
۵) بیماریهای متابولیک مبلغ ۵۵،۱۹۹،۵۰۰ ریال
۶) بیماری بال پروانهای مبلغ ۱۶۵،۶۲۵،۰۰۰ ریال
۷) گروه پیوند مبلغ ۱۱۰،۴۱۲،۲۵۰ ریال
۸) انواع سرطان مبلغ ۸۲،۸۱۲،۵۰۰ ریال
۹) بیماری روانی مزمن مبلغ ۱۳۸،۰۲۵،۲۵۰ ریال
۱۰) بیماری اوتیسم مبلغ ۱۶۵،۶۲۵،۰۰۰ ریال
درحال حاضر تعداد ۷۲ هزار و ۶۰۸ بیمار خاص و صعب العلاج خوزستانی در سامانههای بیمه سلامت نشاندار شده که از این تعداد ۲۸ هزار و ۹۱۹ نفر در بیماریهای اشاره شده مشمول دریافت سقف ریالی خدمات دندانپزشکی تحت پوشش صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج هستند.