رییس اداره بهزیستی شوش با قدردانی از همراهی خیران نوع دوست شوش با این اداره گفت: خیران شهرستان شوش طی یک سال اخیر هشت میلیارد ریال کمکهای نقدی و غیرنقدی به این سازمان داشتهاند.
سید یونس حیاتی افزود: این موضوع در ارتقای خدمات به مددجویان شهرستان نقش کلیدی داشته است.
وی با اشاره به محدود بودن اعتبارات دولتی ادامه داد: استمرار حمایتهای مادی و معنوی و همچنین ارتقای کمکهای نقدی و غیرنقدی دستگاههای خدمات رسان، خیران و مردم شوش در بهبود خدمات به معلولان شهرستان موثر است.
رییس بهزیستی شوش با بیان اینکه چهار هزار و ۶۲۵ پرونده حمایتی و توانبخشی فعال زیرپوشش این اداره است، بیان کرد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد ریال مستمری به مددجویان بهزیستی این شهرستان پرداخت میشود.
وی با اشاره به اقدامهای حمایتی انجام شده برای خانوادههای بیسرپرست و بدسرپرست و مردان از کار افتاده افزود: علاوه بر ارایه کمکهای نقدی مختلف، آماده سازی شغلی و ارایه آموزش مهارتهای شغلی به عنوان یکی از سرفصلهای مهم مورد توجه بهزیستی است.
رییس اداره بهزیستی شوش اظهار کرد: ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۴۰ خانواده زیرپوشش به منظور ایجاد اشتغال و درآمد پایدار پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه بهزیستی طیف وسیعی از خدمات را به جامعه هدف ارایه میکند، افزود: حمایت از ۱۵۲ زن خانه دار، پرداخت سالیانه ۱۶ میلیارد ریال کمک هزینه نگهداری کودکان و کمک هزینه زنان شیرده و خانواده های چند قلو از دیگر خدمات بهزیستی شوش است.
رییس اداره بهزیستی شوش، توانبحشی افراد معلول را یکی از مهمترین سرفصلهای حمایتی بهزیستی دانست و گفت: خدمات گسترده ای شامل تهیه وسایل کمک توانبخشی، اندام مصنوعی و درمان به طیف وسیعی از معلولان شامل معلولان جسمی حرکتی، ذهنی، شنوایی، بینایی و اعصاب و روان این شهرستان ارایه میشود.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۵ میلیارد ریال کمک هزینه توانبخشی به معلولان شوش پرداخت شده است، افزود: ۴۰۰ وسیله کمک توانبخشی شامل سمعک، ویلچر، عصا، ویلچر برقی و تشک موج دار با همراهی خیران شهرستان به خانوادههای زیرپوشش اهدا شده است.
حیاتی با اشاره به فعالیت هفت مرکز روزانه نگهداری معلولان ذهنی و جسمی، یک مرکز اعصاب و روان شبانه روزی و ۲ مرکزترک اعتیاد دارای مجوز در شهرستان شوش گفت: این مراکز روزانه به ۲۱۹ معلول در ردههای سنی زیر ۱۴ سال و بالای ۱۴ سال خدمات مختلفی ارایه و نسبت به نگهداری از آنها اقدام می کنند.
رییس اداره بهزیستی شوش بیان کرد: مرکز شبانه روزی معلولان حکیم ظرفیت پذیرش ۳۵ بیمار اعصاب و روان را دارد که به صورت شبانه روزی خدمات مختلفی را به این مددجوبان ارایه میکند.
وی افزود: ویزیت مستمر ۷۵ بیمار مزمن روانی در منزل، مداخله مشاوره ای و روانشناسی اورژانس اجتماعی در ۴۱۰ پرونده، ایجاد اشتغال برای ۹۴ خانوار زیرپوشش، پرداخت کمک هزینه ازدواج و همچنین تهیه هفت سری جهیزیه از دیگر خدمات ارایه شده به مددجویان بهزیستی شوش در یک سال اخیر است.
حیاتی با اشاره به راه اندازی نخستین باشگاه مثبت زندگی شمال خوزستان در شوش به منظور حمایت از بیماران معتاد و مبتلا به ایدز و خانواده آنها گفت: این باشگاه به عنوان تنها مرکز راه اندازی شده در شمال خوزستان، علاوه بر شوش به شهرستان های دزفول، اندیمشک و کرخه نیز خدمات ارایه می کند.
شوش با بیش از ۱۴۰ هزار نفر جمعیت یکی از شهرستان های شمالی خوزستان است.