تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷
کد خبر: ۳۱۵۳۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۱۳۰ هزار پرونده قضایی در دزفول مختومه شد

 رییس دادگستری دزفول با اشاره به مختومه شدن ۱۳۰ هزار پرونده قضایی در این شهرستان طی یک سال اخیر گفت: میزان ورودی و خروجی پرونده‌های قضایی به محاکم دزفول برابر شده است.

مصطفی آباد یکشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع‌ مرکزی حل اختلاف دزفول در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با گرامیداشت هفته قوه قضاییه، بیان کرد: شهید بهشتی مظهر امید به آینده، عدالت طلبی، وظیفه شناسی و تحول خواهی است.

وی با تجلیل از عملکرد کارکنان دستگاه قضایی دزفول افزود: عملکرد جهادی کارکنان دادگستری، دادستانی، شوراها و مجتمع‌های حل اختلاف نمونه‌ای از تلاش شبانه روزی و مخلصانه است.

رییس دادگستری دزفول با اشاره به دیدار با علمای این شهرستان همزمان با هفته قوه قضاییه بیان کرد: افزایش تعامل علمی با حوزه علمیه و عالمای شهرستان به منظور اجرای طرح‌های پیشنهادی و خلاقانه و همچنین حل مسایل قضایی دزفول مورد تاکید است.

وی قانون را خط قرمز دستگاه قضایی دانست و ادامه داد: برخورد قانونی با خاطیان و متخلفان حتی اگر آن فرد مسوولیتی در شهرستان داشته باشد، انجام می‌شود.

آباد تشکیل شوراهای حل اختلاف اصناف را اقدامی ارزشمند برای کاهش پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی و گسترش فرهنگ صلح و سازش دانست و گفت: شعبه تخصصی شورای حل اختلاف ویژه اتاق اصناف دزفول در راستای تحقق سند تحول قضایی مبنی بر راه اندازی شعبه‌های تخصصی حل اختلاف آغاز به کار کرده است.

رییس دادگستری دزفول با تاکید بر ضرورت ارتقای سواد حقوقی جامعه گفت: پرونده‌های بسیار زیادی در دادگاه‌های این شهرستان وجود دارد که اگر طرفین دعوا، اطلاع حقوقی اندکی داشتند و یا قبل از معامله با یک وکیل مشورت کرده بودند، منجر به دعوای حقوقی در دادگاه نمی‌شد.

رییس دادگستری دزفول همزمان با هفته قوه قضاییه علاوه بر بازدید از مجتمع مرکزی حل اختلاف و برگزاری نشست با روسای هشت مجتمع حل اختلاف، احکام جدید روسای این مجتمع‌ها را به آنها داد.

دزفول دارای هشت مجتمع حل اختلاف است.

رییس دادگستری دزفول علاوه بر بازدید از مجتمع مرکزی حل اختلاف، از شوراهای حل اختلاف بازدید و با حضور در حوزه علمیه آیت الله سیدمجدالدین قاضی دزفول با رییس و اساتید این مدرسه علمیه دیدار کرد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار