حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین غبیشاوی در خطبه دوم این هفته نماز جمعه آبادان در مصلای این شهر، اظهار کرد: برخورد قاطع دستگاه قضا با جاسوسان و برهمزنندگان امنیت روانی جامعه که امنیت کشور و مردم را به خطر میاندازند، انتظار و خواسته بهحق مردم است.
وی با تاکید بر لزوم برخورد با عوامل نفوذی و خائن، گفت: منافقان و جاسوسان رژیم صهیونیستی باید هرچه سریعتر محاکمه و به اشد مجازات برسند.
خطیب جمعه آبادان با اشاره به سالروز حادثه هفتم تیر، تصریح کرد: در این حادثه خونین، ۷۲ تن از یاران امام راحل به شهادت رسیدند و دشمنان کوردل تصور میکردند با اقدامات تروریستی میتوانند انقلاب را متوقف کنند، اما ملت ایران با اتحاد، عزم بیشتری به مسیر انقلاب بخشیدند.
وی در ادامه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر، آن را فرصتی برای شناسایی و رفع نقاط ضعف کشور دانست و افزود: اگر در تجاوز دشمن ضعفهایی نمایان شد، باید بهسرعت برای رفع آنها اقدام کنیم.
حجتالاسلام غبیشاوی با بیان اینکه مردم ایران پیروز اصلی این جنگ بودند گفت: دشمن در این جنگ جمعی از فرماندهان ارشد نظام، دانشمندان هستهای و مردم بیگناه را به شهادت رساند، اما این خونهای پاک موجب همبستگی بیشتر ملت شد.
وی تاکید کرد: ما خواهان نابودی کامل رژیم صهیونیستی در این جنگ بودیم، اما تقدیر چنین رقم خورد که در میدان دیگری، پایان این رژیم را رقم بزنیم.
امام جمعه آبادان در پایان با قدردانی از عملکرد نیروهای مسلح گفت: رزمندگان ما سیلی محکمی به دشمن زدند و کاری کردند که دیگر فکر تجاوز به ایران را به ذهن خود راه ندهد.