تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
کد خبر: ۳۱۵۱۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

زیرساخت‌های پایداری امنیت غذایی خوزستان تقویت می‌شود

مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خوزستان با اشاره به تشکیل کارگروه داخلی امنیت غذایی گفت: این کارگروه با بهره گیری از ظرفیت‌های نظارتی درون سازمانی، زیرساخت‌های پایداری امنیت غذایی در استان را تقویت می‌کند.

امید جهان‌نژادیان با اشاره به اقدامات این اداره‌کل در راستای تامین امنیت غذایی و بازرسی از نانوایی‌ها پس از تشکیل قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار کرد: این کارگروه در تعامل با نهادهای همکار، تمرکز ویژه‌ای بر پایش مداوم کیفیت، کمیت، توزیع و نحوه مصرف آرد در واحدهای خبازی داشته و با نگاه بلندمدت، زیرساخت‌های پایداری امنیت غذایی در استان را تقویت می‌کند.

وی افزود: براساس تصمیمات اتخاذشده در این قرارگاه، بخشی از مسئولیت نظارت و پایش بر وضعیت نانوایی‌ها و تامین آرد در مناطق اهواز به اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان واگذار شد.

جهان نژادیان هم‌افزایی میان دستگاه‌های مسئول و نظارت دقیق بر زنجیره تامین نان به‌عنوان اصلی‌ترین کالای سفره مردم را از جمله اهداف مهم قرارگاه امنیت غذایی استان عنوان کرد.

مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خوزستان توضیح داد: در مرحله نخست اجرای ماموریت واگذار شده از سوی قرارگاه امنیت غذایی، مناطق ۲، سه، چهار و پنج اهواز با حدود ۳۰۰ واحد خبازی فعال و نانوایی‌های کشیک در سه نوبت کاری توسط هشت گروه تحت پوشش بازرسی قرار گرفتند.

 

شناسایی ۲۵ واحد خبازی متخلف در اهواز

وی ادامه داد: در نتیجه بازرسی‌ها، ۲۵ واحد متخلف شناسایی شد که تخلفات آن‌ها پس از مستندسازی و تشکیل پرونده، به دبیرخانه آرد و نان سازمان جهاد کشاورزی استان و همچنین سایر نهادهای نظارتی ارجاع شد تا اقدامات قانونی لازم در خصوص آن‌ها صورت گیرد.

جهان‌نژادیان گفت‌ و گوی مستقیم با مردم و نانوایان را از جمله نکات قابل توجه بازرسی‌ها عنوان کرد و افزود: در جریان بازدیدهای میدانی، بازخوردهای مردمی درباره کیفیت نان، ساعات پخت، دسترسی به نان در ساعات غیرمتعارف، و رفتار کارکنان نانوایی‌ها جمع‌آوری شد و به‌عنوان داده‌های مهم برای برنامه‌ریزی آتی در اختیار کمیته تخصصی این اداره‌کل قرار گرفت.

وی تاکید کرد: نان سالم و باکیفیت، حق مردم است و باید با تامین به‌موقع آرد، رعایت استانداردهای پخت و نظارت مستمر، رضایت حداکثری مردم را جلب کرد.

مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خوزستان ادامه داد: همچنین هشت نمایندگی اداره‌کل غله در شهرستان‌های مختلف استان نیز با همکاری نهادهای مرتبط از جمله فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، سازمان جهاد کشاورزی، بسیج اصناف و اداره‌های تعزیرات حکومتی، به پایش، بازرسی و ارزیابی عملکرد نانوایی‌ها و روند توزیع آرد در سطح شهرستان‌های تحت پوشش خود پرداختند.

 

مسیر تامین و توزیع کالاهای اساسی در استان روان است

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات با هدف تاکید بر آمادگی کامل در شرایط ویژه و تحقق امنیت غذایی پایدار، همچنان ادامه دارد و اداره‌کل غله ضمن اعلام آمادگی شبانه‌روزی در مسیر خدمت به مردم، اطمینان می‌دهد هیچ‌گونه خللی در تامین و توزیع کالاهای اساسی از جمله آرد و نان در سطح استان به وجود نخواهد آمد.

جهان‌نژادیان با تاکید بر نقش مهم و کلیدی واحدهای خبازی در تامین امنیت غذایی کشور، از همراهی و تلاش نانوایان و مردم قدردانی کرد و گفت: وجود چنین صنوف متعهد، شریف و ولایت‌مدار مایه دلگرمی و آرامش خاطر مردم قدرشناس و نجیب استان است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار