تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۱
کد خبر: ۳۱۵۰۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

هفته‌اي بدون برد براي نمايندگان خوزستان

نمايندگان خوزستان در در هفته بيست و سوم رقابت‌هاي ليگ دسته يك فوتبال كشور، سه شكست و دو تساوي به دست آوردند.
 
روز گذشته (21 اسفندماه) و از گروه الف اين رقابت‌ها، تيم استقلال‌اهواز ميزبان الوند همدان بود كه در پايان دو تيم به تساوي 2 بر 2 رسيدند. نفت‌مسجدسليمان ديگر نماينده استان در اين گروه با نتيجه يك بر صفر مقابل ميزبان خود مس سرچشمه متحمل شكست شد.
 
در گروه ب اين مسابقات نيز ملي‌حفاري اهواز با نتيجه 2 بر 2 مقابل ميهمان خود متوقف شد، يادآوران شلمچه با يك گل در همدان مقابل پاس اين شهر شكست خورد و استقلال‌خوزستان نيز با همين نتيجه در كرمانشاه نتيجه را به راهيان واگذار كرد.
 
تا اين هفته از رقابت‌ها، نفت مسجدسليمان و استقلال اهواز به ترتيب با 34 و 25 امتياز در جايگاه‌هاي چهارم و يازدهم جدول رده‌بندي گروه الف قرار دارند. استقلال‌خوزستان، ملي‌حفاري اهواز و يادآوران شلمچه نيز به ترتيب با 42 ، 22 و 13 امتياز در مكان‌هاي اول، يازدهم و چهاردهم گروه ب ايستاده‌اند.
 
در هفته بيست‌وچهارم اين رقابت‌ها روز دهم فروردين‌‌ماه از گروه الف، نفت مسجدسليمان ميزبان اتكا گرگان است و استقلال اهواز در تبريز به مصاف ماشين‌سازي مي‌رود.
 
همچنين در گروه ب اين مسابقات، استقلال‌خوزستان و يادآوران شلمچه به ترتيب ميزبان تيم‌هاي شهرداري تبريز و راهيان كرمانشاه هستند و ملي‌حفاري اهواز هم در بندرعباس به مصاف شهرداري مي‌رود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار