جواد کاظمنسب الباجی شنبه در بازدید از کشتارگاه مرغ در اهواز ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در تامین مرغ کشتار روز بیان کرد: ارتقا زیرساختهای کشتارگاهها و استفاده از فناوریهای نوین در صنعت تولید مرغ در تولید بهداشتی و سالم این محصول موثر است.
وی افزود: با توجه به نظارتهای مستمر بهداشتی دامپزشکی در واحدهای پرورش طیور گوشتی استان، فرآیند جوجهریزی، تولید و ارسال مرغ به کشتارگاهها به خوبی در حال انجام است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: با بهبود فرآیندهای تولید و کشتار، میتوان علاوه بر افزایش کیفیت محصول، هزینهها را نیز کاهش داد و رضایت مردم را جلب کرد.
کاظمنسب الباجی خاطرنشان کرد: تلاش میشود شرایط مناسبی برای تولیدکنندگان و مصرفکنندگان این کالا فراهم شود تا بروز هرگونه چالش در این زمینه جلوگیری شود.
خوزستان دارای ۹۰۰ واحد مرغداری است که با این وجود میزان تولید استان پاسخگوی مصرف آن نیست.