کتاب کنکوری 6
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۳۱۴۷۱۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دمای خوزستان کاهش می‌یابد

کتاب کنکوری 6

 مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش بینی کاهش دما در استان از امروز ۲۷ خرداد خبر داد. 

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان‌دهنده کاهش ۴ تا ۶ درجه‌ای دما در امروز  و نوسانات یک تا دو درجه‌ای تا روز جمعه است.

وی افزود: تا روز پنجشنبه ۲۹ خرداد به ویژه در ساعات بعد ازظهر سرعت وزش بادها در مناطق شمال‌غربی، غربی، بخش‌های جنوبی و مرکزی در حد متوسط تا نسبتا شدید و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود.

سبزه‌زاری ادامه داد: با توجه به میزان وزش باد، برخاستن گرد و غبار محلی و موقتی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست. شمال خلیج فارس نیز در این روزها مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته آبادان با ۵۲ و ایذه با ۲۱.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۵۰.۵ و ۳۰.۳ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

مرجع / ایسنا
:
:
:
نیکان22
شیلنگ و لوله2
آخرین اخبار
بامداد فوم 1402 2