محمد کعبعمیر روز سهشنبه در نشست توسعه اقتصادی شوش در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان بیان کرد: امروز شرکت شیر پگاه خوزستان روی ریل پیشرفت قرار گرفته و از ضرر و زیان انباشته خارج شده است.
وی افزود: اگر بخواهیم روی سبد محصولات گاومیش سرمایهگذاری کنیم، ارزش افزوده بالایی در شهرستان شوش ایجاد خواهد شد.
کعبعمیر در خصوص ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی نیز گفت: از شهرکهای صنعتی انتظار میرود بنیه بانکها را تقویت کنند.
نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس در خصوص شرکت حریر خوزستان خاطرنشان کرد: نیاز است در راستای توسعه شرکت حریر خوزستان، کارخانه تولید خمیر کاغذ احداث شود که قرار است با همکاری یک شرکت کشت و صنعت انجام شود.
وی ادامه داد: برای حل مشکل گازوئیل صنایع، پیگیریهایی از طریق شرکت پخش فرآوردههای نفتی در حال انجام است.
کعبعمیر با اشاره به حل مشکل آب نیز گفت: نیروگاههای برقآبی کشور از جمله سد دز بهزودی وارد مدار خواهند شد و رهاسازی انجام خواهد شد؛ در حوضه کرخه مشکلاتی وجود دارد که باید با همکاری همهجانبه، الگوی کشت رعایت شود تا شاهد مشکلات کمتری باشیم.
تأکید فرماندار شوش بر تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی
فرماندار شوش نیز در این نشست با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان این شهرستان گفت: مهمترین چالش تولیدکنندگان و صنعتگران شوش، مشکلات مالی و عدم دسترسی به تسهیلات بانکی است که انتظار میرود با همکاری مسئولان مربوطه رفع شود.
امید صبریپور بیان کرد: در سالی که به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده، باید تلاش کنیم تولیدی پایدار و مبتنی بر اقتصاد مقاومتی برای ایجاد اشتغال و رفاه شکل گیرد و زمینههای رونق اقتصاد و صنعت فراهم شود.
وی با اشاره به چالشهای صنعتگران و تولیدکنندگان گفت: بروکراسی اداری و کندی صدور مجوزها نیز مشکلات زیادی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است. ضمن اینکه کمبود زیرساختها در حوزه حملونقل، انبارداری و نوسانات موجود در تأمین مواد اولیه از دیگر چالشهای ملموس صنعتگران خوزستان است.
وی ادامه داد: برای حل این مشکلات، کارگروههای ویژهای برای رسیدگی فوری در همه حوزهها تشکیل و در دستور کار قرار گرفته است.
درخواست تشکیل مرکز دائمی رفع موانع تولید در شوش
فرماندار شوش خاطرنشان کرد: پیگیریهای نامنظمی در این خصوص انجام شده ولی کافی نیست؛ باید به این سمت پیش برویم که مرکزی برای رفع موانع تولید بهصورت مستمر ایجاد شود تا موانع تولیدکنندگان و صنعتگران بهصورت منطقی و کارشناسانه برطرف شود.
صبریپور تصریح کرد: دولت چهاردهم همواره بر تخصص و کارشناسی تأکید داشته که باید بهعنوان یک اصل مطرح شود.
وی با بیان اینکه برای کاهش بروکراسی و الکترونیکی کردن مجوزها نیز گامهایی برداشته شده، گفت: اقدامات انجامشده کافی نیست؛ تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی باید بهعنوان یک اصل در برنامه کاری قرار گیرد، زیرا مهمترین مشکل تولیدکنندگان، حتی پس از راهاندازی واحد تولیدی، نیاز به سرمایه در گردش است.
فرماندار شوش بیان کرد: قدمهای خوبی برای بهبود زیرساختها برداشته شده و دولت چهاردهم بودجه ویژهای به این موضوع اختصاص داده که قابل تقدیر است.
درخواست صدور مجوز برای شهرک کارگاهی شوش
صبریپور از تلاش نماینده شوش و کرخه که در این مسیر جهادگونه اقدام کردهاند، قدردانی کرد و افزود: در حوزه ناترازی انرژی، جادههای دسترسی و ایجاد شهرکهای صنعتی نیز اقداماتی توسط نماینده انجام شده که قابل تقدیر است.
وی، همکاری با مراکز علمی برای ارتقای بهرهوری را ضروری دانست و گفت: در ارتباط میان صنعت و مراکز علمی مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود، زیرا نتیجه آن، بهرهوری بیشتر خواهد بود.
فرماندار شوش درخواست کرد: ضمن رفع مشکلات صنعتگران، اخذ مجوز شهرک کارگاهی شوش بهعنوان یکی از نیازهای شهرستان در دستور کار قرار گیرد، زیرا مراجعات بسیاری در شهرستان برای اختصاص زمینهایی با مساحت حدود ۳۰۰ متر برای اجرای کارگاه وجود دارد که ا
گر از این ظرفیت استفاده شود، صنایع کوچک و متوسط پویا خواهند شد.
در این نشست که با حضور مدیرکل صمت، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان برگزار شد، مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران شوش مطرح و برای حل آنها بحث و تبادل نظر شد.