تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۳۱۳۶۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تاکید دادستان هندیجان بر ترخیص کالا‌های مانده در گمرک بندر سجافی 

دادستان عمومی و انقلاب هندیجان با حضور در بندر سجافی این شهرستان و بررسی وضعیت انبار‌های گمرک، نسبت به ترخیص کالا‌های مانده، دستورات مقتضی را صادر کرد.  
 

 در راستای تاکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر تسریع در تعیین تکلیف و ترخیص کالا‌های مانده در انبار‌های گمرک و بنادر کشور، سجاد احمدی دادستان هندیجان به همراه رئیس اداره تعزیرات این شهرستان از بندر سجافی بازدید کردند و در جریان وضعیت ترخیص کالا از گمرک این شهرستان قرار گرفتند.  

احمدی در این بازدید ضمن تاکید بر ضرورت نظارت بر حقوق عامه، گفت: باید طرف یک ماه نسبت به تعیین تکلیف کالا‌های مانده اقدام شود.  

وی ادامه داد: در این انبار‌ها حدود ۴۰۰ تن کالا به مدت چهار ماه بلاتکلیف مانده است که عمده مشکل آن عدم مراجعه صاحبان کالا اعلام شده است.  

احمدی گفت: علاوه بر اشغال فضای انبار‌های گمرک، باتوجه به شرایط آب و هوایی منطقه و احتمال خسارت به این کالاها، ضرورت دارد نسبت به تعیین تکلیف آن اقدام فوری شود و از سوی سایر نهاد‌های مرتبط همکاری‌های لازم با گمرک این شهرستان انجام شود.  

بندر تجاری سجافی هندیجان در فاصله ۳۳ کیلومتری این شهرستان قرار دارد و هم اکنون ۲۲۰ فروند شناور تجاری در این بندر فعالیت دارد.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار