خوزنیوز-یونس آبادی- عکاس:هادی بحرکانی/ مسابقات جام فوتسال خوشه های طلایی روستاهای هندیجان گرامیداشت شهدای خدمت که با شرکت ۱۲ تیم در سالن زنده یاد مصطفی رحمانی استادیوم تختی هندیجان برگزار شد.پس از بازی های مقدماتی و نیمه نهایی تیم های روستای چم گلکه و چم کنار با غلبه بر تیم های استقلال رگ سفید و ياران کره پا به فینال مسابقات راه یافتند.
در بازی فینال تیم شهدای روستای چم کلگه موفق شد در یک بازی برتر با نتیجه ۴ بر صفر تیم روستای چم کنار را شکست دهد و قهرمان این رقابت ها شود
در پایان این دیدار که با حضور بهنام خضعلی فرماندار شهرستان،علوی فرمانده سپاه ناحیه هندیجان، محسنی نژاد رییس اداره ورزش و جوانان،منوچهر حیاتی نائب رئیس هیأت فوتبال استان ، فرهانی رئیس کمیته فوتسال استان،رحمانی رئیس هیات فوتبال شهرستان و دیگر پیشکسوتان و ورزشکاران انجام شد با اهدا لوح تقدیر و کاپ قهرمانی از تیم قهرمان و نایب قهرمان تجلیل و قدردانی صورت گرفت.
مسابقات فوتسال جام خوشه های طلایی روستاهای هندیجان با استقبال گسترده علاقمندان به ورزش در هندیجان همراه بود که باز تداعی گر این شد که شهرستان هندیجان از کمبود یک سالن استاندار و مجهز رنج میبرد.
محمدجوادحیدری نوجوانی که از روستای شیری هرشب خود را به سالن مسابقات می رساند تا این مسابقات را گزارش کند.وی که شباهت عجیبی به عادل فردوسی پور داشت در پایان مسابقات مورد تشویق و تقدیر مسئولان برگزاری مسابقات قرار گرفت.
تیم فوتسال روستای چم کلگه قهرمان مسابقات
تیم فوتسال روستای چم کنار نایب قهرمان مسابقات
حضور پرشور علاقمندان به ورزش فوتسال در هندیجان
پ
دیدار فینال مسابقات جام خوشه های طلایی هندیجان بین روستای چم کلگه و روستای چم کنار با قضاوت داوران شهرستان امیدیه