سروان پاسدار اکبر مهاجر با بیان اینکه برخی گروههای جهادی اندیمشک در کشور شاخص هستند، اظهارکرد: طیف وسیعی از اقدامات عمرانی، معیشتی، درمانی و حمایتی توسط جهادگران طی یک سال اخیر در این شهرستان انجام شده است.
وی افزود: مرمت و بازسازی ۱۴ باب منزل مسکونی نیازمندان، رنگآمیزی ۱۱ مدرسه و احداث ۲ مدرسه روستایی در بخش الوار گرمسیری از جمله اقدامات شاخص بسیج سازندگی اندیمشک در یک سال گذشته است.
مسوول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک تصریح کرد: حدود سه هزار بسیجی جهادگر در بیش از ۱۰۰ گروه جهادی ثبت شده در اندیمشک فعالیت دارند.
وی برگزاری نمایشگاههای اقتصاد مقاومتی در این شهرستان را یادآور شد و افزود: تولیدکنندگان و الگوهای موفق خوداشتغالی و مشاغل خانگی در این نمایشگاهها، محصولات تولیدی خود را به نمایش میگذارند که استمرار این نمایشگاهها در ایجاد روحیه کارآفرینی و خوداشتغالی مؤثر است.
مهاجر با بیان اینکه توزیع بستههای معیشتی و حمایتی به خانوادههای نیازمند شهرستان به طور مستمر در طول سال انجام میشود، بیان کرد: توزیع بیش از ۲ هزار بسته معیشتی در شب یلدا و عید نوروز و همچنین تهیه و توزیع بیش از یکهزار بسته کیف و نوشت افزار با کمک گروههای جهادی بین دانشآموزان نیازمند انجام شد.
وی ادامه داد: جمعآوری یکمیلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال کمکهای مردم نوع دوست اندیمشک برای کمک به جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه از دیگر اقدامات شاخصی است که با همراهی مردم شهرستان رقم خورد.
مسوول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک اضافه کرد: اهدای چهار دستگاه ویلچر برقی به مددجویان بهزیستی اندیمشک با هزینه سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از دیگر اقدامات شاخص بسیج سازندگی در اندیمشک بوده است.
وی افزود: اجرای طرح ویزیت رایگان پزشکی در مناطق محروم و روستاها، طرح استاد شاگردی با همکاری بسیج اصناف به منظور توانمندسازی کسب و کارها و همچنین کاشت بیش از یکهزار اصله نهال در شهرستان اندیمشک از دیگر اقدامهای بسیج سازندگی در یک سال اخیر است.
حدود چهار هزار و ۸۰۰ خانوار و یکهزار و ۵۰۰ دانشآموز زیر پوشش حمایتی کمیته امداد اندیمشک است.
۱۷ اردیبهشت ماه، سالروز تشکیل بسیج سازندگی است.