تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
کد خبر: ۳۱۲۶۰۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

واکنش گوهری نسبت به درخواست آب قند در بازی با فولاد!

 گلر تیم فوتبال استقلال خوزستان می‌گوید در حالی مقابل فولاد بازی کرد که شرایط جسمی خوبی نداشت.

احمد گوهری امشب ۱۸ اردیبهشت پس از شکست استقلال خوزستان مقابل فولاد خوزستان، اظهار کرد: تمام تلاش مان را کردیم که بازی را ببریم ولی نشد. 

او در پاسخ به این سوال که گویا در بازی درخواست آب قند داشتید، گفت: هفته گذشته ویروس گرفتم و نمی‌دانم شاید کرونا بود و حتی هنوز صدایم گرفته است اما امشب با تمام توانم بازی کردم. واقعا حالم بد بود و حتی میانه بازی به سید گفتم تعویض شوم ولی تصمیم گرفت که خودم ادامه دهم. 

گلر تیم فوتبال استقلال خوزستان در پاسخ به این سوال که اتفاقات روی سکوها تمرکز شما را بر هم زد و گویا چند دقیقه هم نظاره‌گر این اتفاقات بودید؟ عنوان کرد: من هم داشتم این اتفاقات را نگاه می‌کردم و نمی‌دانم چه شد فقط دیدم همه دارند یکدیگر را می‌زنند که اصلاً جالب و قشنگ نبود. 

گوهری درباره رابطه شکرآب بین هواداران استقلال خوزستان و مدیریت باشگاه، گفت: من ترجیح می‌دهم اصلاً درباره این موضوع صحبت نکنم و به نظرم این مسئله اصلاً نباید باز شود.

او در پاسخ به این سوال که چرا در پایان بازی از داور کارت زرد گرفتید؟ توضیح داد: در نیمه نخست به خاطر خطایی که علی نعمتی روی سجاد دانایی انجام داد، بحثی بین ما ایجاد شد و پایان بازی هم وقتی به داور گفتم شما که به من می‌گویی بازی را سریع شروع کن چرا وقتی گلر حریف هر ۱۰ دقیقه توپ را بیرون می‌زند به او کارت زرد نمی‌دهید که به یک باره دیدم داور به من کارت زرد داد. 

:
:
:
آخرین اخبار