تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۸
کد خبر: ۳۱۲۵۸۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خبرداد:
خرید بیش از یک میلیون و ۷۷ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان

  معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان از خرید بیش از یک میلیون تن گندم از کشاورزان استان تا تاریخ هفدهم اردیبهشت سال جاری خبر داد.

محمد راضی جلالی امروز هجدهم اردیبهشت در جلسه‌ای پیرامون این موضوع، اظهار کرد: خرید تضمینی گندم از ۲۴ فروردین در شهرستان‌های جنوبی استان آغاز شده و تاکنون یک میلیون و ۷۷ هزار تن گندم در ۱۰۴ مرکز خرید، به ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان (بیست همت) از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

وی با اشاره به ثبت اطلاعات خریدها در "سامانه سیفا" و ارسال آن به بانک کشاورزی برای تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان، افزود: حدود ۶۰۰ هزار تن از گندم‌های خریداری‌شده از مراکز روباز بوده که ۴۰۰ هزار تن آن به سیلوهای مکانیزه استان یا مقاصد تعیین‌شده در دیگر استان‌ها حمل شده و مابقی در حال انتقال است.

راضی جلالی ضمن تشکر از زحمات کشاورزان خوزستانی، تاکید کرد: با پیگیری‌های استاندار و مسئولان اجرایی استان، پرداخت مطالبات گندمکاران از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در دستور کار قرار دارد تا هرچه سریع‌تر انجام شود.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار