تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰
کد خبر: ۳۱۲۵۲۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دستگیری ۹ سارق حرفه‌ای و ۱۶ فروشنده مواد مخدر در آبادان
فرمانده انتظامی شهرستان آبادان از دستگیری ۹ سارق و ۱۶خرده فروش مواد مخدر در طرح ارتقای امنیت محله محور در این شهرستان خبر داد.

 

سرهنگ کیومرث کشوری چهارشنبه گفت: در راستای ایجاد امنیت پایدار و تشدید اقدامات پیشگیرانه، طرح ارتقای امنیت اجتماعی در قالب امنیت محله محور با هماهنگی مرجع قضایی به مدت ۴۸ ساعت به مرحله اجرا درآمد.

وی اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی به کمک توان انتظامی، با انجام کار اطلاعاتی و اقدامات فنی تعداد ۹ نفر سارق را شناسایی و در چند عملیات منسجم و غافلگیرانه آن‌ها را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان آبادان با بیان اینکه از دستاوردهای این طرح کشف ۲ دستگاه موتورسیکلت مسروقه، ۱۴ دستگاه گوشی سرقتی، افزود: در این راستا ۳۸ دستگاه موتورسیکلت و ۱۶دستگاه خودروی فاقد پلاک و مدارک توسط پلیس راهور توقیف شدند.

سرهنگ کشوری از بازداشت ۱۶خرده فروش مواد مخدر و کشف یک کیلو و نیم مواد مخدر از نوع تریاک و حشیش خبر داد و بیان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی داده شدند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار