عبدالرضا فولادوند چهارشنبه در آیین نکوداشت مقام معلم در خانه معلم اهواز بیان کرد: اداره کل نوسازی مدارس استان در مناطق گرمسیر خوزستان، باید وسایل سرمایشی مناسب برای رفاه حال دانش آموزان و معلمان تهیه کند.
وی در خصوص برگزاری امتحانات نهایی اظهار کرد: تمامی تلاش برای برگزاری امتحانات نهایی انجام شده تا دانش آموزان در محیطی آرام و در آسایش امتحان بدهند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: خوزستان همواره نماد مقاومت، فرهنگ و ایثار بوده و امروز فرصتی فراهم شد تا از فرهیختگان عرصه تعلیم و تربیت تجلیل شود.
وی بیان کرد: در دولت چهاردهم با نگاه راهبردی و آیندهنگر مقام معظم رهبری و رییس جمهور، آموزش و پرورش در جایگاه بالایی قراردارد.
فولادوند گفت: دولت مصمم است با اجرای سیاستهای حمایتی و توسعهای، منزلت معلمان را ارتقا و شکافهای موجود را کاهش دهد و عدالت آموزشی را در سراسر کشور محقق کند.
رییس نهضت سواد آموزی کشور افزود: افزایش بودجه آموزش و پرورش، حمایت از بیمه و معیشت فرهنگیان و برنامهریزی برای جذب و نگهداشت نیروی توانمند، تنها بخشی از این رویکرد راهبردی است.
وی ادامه داد: نهضت سوادآموزی یکی از نهادهای مهم و موثر در تحقق عدالت آموزشی است و تلاش میشود گامهای موثری برای ریشهکنی بیسوادی، ارتقای سواد مهارتی و گسترش سواد دیجیتالی بردارد.