محمدرضا موالیزاده روز شنبه به مناسبت بزرگداشت هفته معلم با حضور در برخی مدارس منطقه منبع آب اهواز بیان کرد: در بازدید از مدارس این منطقه متوجه شدم که به دلیل فعالیتهای صورت گرفته، دانشآموزان بسیار بانشاط هستند.
وی ادامه داد: در کنار مبانی دینی، مباحث آموزشی در این مدرسه آموزش داده میشود و با ایجاد نشاط و انگیزه در بین دانشآموزان این منطقه نسبت به آینده و انتخاب شغل نظرات امیداورکنندهای داشتند در صورتی که در سالهای گذشته این انگیزه وجود نداشت.
موالیزاده افزود: در برخی نقاط اهواز فضاهای آموزشی نیاز به بازسازی، تعمیر و تجهیز امکانات آموزشی، آزمایشگاهی، ورزشی، سرمایشی و گرمایشی دارند.
استاندار خوزستان تصریح کرد: اگر آموزش و پرورش به عنوان زیربنا به درستی ساخته شود می توان به آینده کشور بیش از پیش امیدوار بود.
وی ضمن تشکر از زحمات فرهنگیان بیان کرد: حرفه معلمی نوعی علم، فن و مهارت است و به وجود افرادی با این اثرگذاری در جامعه افتخار میکنیم.
جامعه فرهنگیان خوزستان ۷۰ هزار نفر است که وظیفه تعلیم یک میلیون و یکصد هزار نفر را بر عهده دارند.