تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۳۱۲۲۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
خرید ماشین‌آلات راهداری شادگان به ارزش بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال
 نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی از خرید و تجهیز ماشین‌آلات راهداری با اعتبار بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

هاشم خنفری  اظهار کرد: تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین راه‌سازی از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با ارزش بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال به شهرستان شادگان اختصاص یافت.

وی افزود: با توجه به نیاز فوری شهرستان شادگان به تقویت زیرساخت‌های جاده‌ای و خدمات امدادی، پیگیری‌های متعددی از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور صورت گرفت که نهایتاً منجر به اختصاص این ماشین‌آلات شد.

نماینده شادگان ادامه داد: این تجهیزات شامل یک دستگاه خودروی ایسوزو ویژه امداد و ایمنی جاده‌ای، یک دستگاه لودر کوماتسو، یک دستگاه بیل مکانیکی هپکو و یک دستگاه گریدر کوماتسو است که مجموع ارزش آن‌ها بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

خنفری در پایان ضمن تاکید بر آمادگی این تجهیزات، گفت: در شرایط بحرانی و ارتقای سطح خدمات این آمادگی لازم و ضروری است. ورود این تجهیزات به شهرستان شادگان، نقش موثری در افزایش ایمنی راه‌ها، تسریع در روند پروژه‌های عمرانی و بهبود خدمت‌رسانی در مواقع بحرانی و تصادفات جاده‌ای خواهد داشت.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار