تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۰
کد خبر: ۳۱۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
بحران اخلاقی در میان مقامات آمریکا

ارتباط غیر اخلاقی آنلاین آقای نماینده با 6 زن

انتشار تصاویر مستهجن آنتونی وینر، از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا، در شبکه توئیتر موجب شد تا وی شانس انتخاب شدن به عنوان شهردار نیویورک را از دست بدهد. این فرد متهم به برقراری رابطه غیراخلاقی البته به صورت آنلاین با شش زن است. "آنتوني وينر " نماينده دموكرات آمريكا پس از هفته‌ها انكار و تكذيب، نهايتاً اعتراف كرد كه عكسي غيراخلاقي از خود را براي زن جواني در شبكه اجتماعي "توييتر " ارسال كرده است./عليرغم افشاي چنين فساد اخلاقي، وينر روز گذشته در كنفرانسي خبري تأكيد كرد كه به هيچ عنوان از سمت خود استعفا نخواهد داد
به گزارش خوزنیوز به نقل از شفاف، انتشار تصاویر مستهجن آنتونی وینر، از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا، در شبکه توئیتر موجب شد تا وی شانس انتخاب شدن به عنوان شهردار نیویورک را از دست بدهد.

این فرد متهم به برقراری رابطه غیراخلاقی البته به صورت آنلاین با شش زن است.

"آنتوني وينر " نماينده دموكرات آمريكا پس از هفته‌ها انكار و تكذيب، نهايتاً اعتراف كرد كه عكسي غيراخلاقي از خود را براي زن جواني در شبكه اجتماعي "توييتر " ارسال كرده است.



وي همچنين اعتراف كرد كه قبل و حتي بعد از ازدواج خود مكالمه‌اي غيراخلاقي با 6 تن از زنان هوادار خود در اين شبكه اجتماعي صورت داده است.

عليرغم افشاي چنين فساد اخلاقي، وينر روز گذشته در كنفرانسي خبري تأكيد كرد كه به هيچ عنوان از سمت خود استعفا نخواهد داد.

بر اساس اين گزارش، اين فساد اخلاقي پيامدهاي بسيار زيادي براي وينر به همراه خواهد داشت زيرا اين نماينده دموكرات آمريكا خود را براي شركت در انتخابات شهرداری نيويورك آماده مي‌كرد.

اخبار منتشر شده از آمريكا حاكي از آن است كه فساد اخلاقي در ميان مقامات آمريكايي به شدت افزايش يافته است.

علاوه بر وینر ده ها تن از كارمندان و پيمانكاران پنتاگون كه از مجوز امنيتي بالا برخوردارند، در بررسي تازه دولت آمريكا به داشتن تخلفات اخلاقي و دانلود فايل‌هاي سوءاستفاده جنسي از كودكان متهم شده‌اند.

اين رسوايي اخلاقي به مقامات امنيتي محدود نمي‌شود و شامل ديگر مقامات اين كشور نيز مي‌شود به طوريكه پايگاه اينترنتي "ورلدنت‌ديلي " در گزارشي منتشر كرد كه يك كشيش آمريكايي بعد از اين كه اتومبيل همسرش را قرض گرفت، مسافت 200 مايل را طي كرد تا به محل قرار با دختر 13 ساله‌اي كه از طريق اينترنت با وي آشنا شده بود برسد اما با اين حال وقتي وي به محل قرار رسيد با گروهي از افراد پليس كه منتظر وي بودند رو به رو شد.

چندي پيش نيز شبكه راشا‌تودي تصوير ويدئويي از ارتباط نامشروع كارمند سفارت آمريكا در مسكو با زني در هتل را منتشر كرد كه جنجالي رسانه‌اي به راه افتاد.
captcha
آخرین اخبار