تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۵
کد خبر: ۳۱۱۵۱۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز عملیات بازسازی بلاک کارون - میاندشت با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد ریالی

مدیرعامل راه‌آهن کشور، از آغاز عملیات بازسازی بلاک ۱۱ کیلومتری کارون - میاندشت خبر داد و گفت: این پروژه با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد ریال انجام می‌شود.  

 جبارعلی ذاکری شنبه شب در مراسم اغاز بازسازی خط کارون - میاندشت در اهواز بیان کرد: پیش‌بینی می شود که این طرح مهم طی ۲ ماه به‌ اتمام برسد.

وی هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی تردد قطارها، بهبود سرعت حرکت و ارتقای ظرفیت خطوط ریلی عنوان کرد.

ذاکری با اشاره به برنامه‌های راه‌آهن در استان خوزستان، از افزایش حجم جابه‌جایی بار از ۴۱ میلیون تن به ۵۴ میلیون تن در سال جاری خبر داد.

وی همچنین بر نقش مهم بندر امام به عنوان بزرگترین بندر ریل‌ پایه کشور در توسعه تجارت بین‌المللی و ترانزیت تأکید کرد.

مدیرعامل راه‌آهن کشور ابراز امیدواری کرد که با اجرای پروژه‌های زیرساختی و حمل‌ونقل ریلی، سال پرباری برای استان خوزستان پیش‌رو باشد و آثار مثبت آن به مردم این استان برسد.

وی همچنین خاطرنشان کرد که دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به توسعه خوزستان دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار