غلامرضا محمودی در تشریح عملکرد این مدیریت در سال گذشته، گفت: در این مدت نسبت به حفاری و تکمیل ۲۶ حلقه چاه نفت شامل ۱۳ حلقه چاه توسعهای و ۱۳ چاه تعمیری اقدام شد.
وی با بیان اینکه مدیریت عملیات حفاری در خشکی _ ۱ در مجموع ۲۳ دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین تحت سرپرستی دارد، افزود: از این تعداد ۲۰ دستگاه فعال، دو دستگاه منتظر کاریابی و یک دستگاه در حال بازسازی است.
محمودی با این توضیح که ۱۲ دستگاه حفاری این مدیریت در عملیات حفاری چاههای توسعهای و هشت دستگاه در حفر و تکمیل چاههای تعمیری بهکارگیری شده است، اظهارکرد: در مدت پیش گفته ۱۴ دکل حفاری مدیریت عملیات خشکی _ ۱ در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، دو دکل در شرکت نفت مناطق مرکزی و چهار دکل در اجرای پروژههای حفاری شرکتهای پژواک انرژی، پتروسینا آریا، مهندسی و توسعه نفت و OEID به کار گیری شده بود.
مدیر عملیات حفاری در خشکی _ ۱ شرکت ملی حفاری ایران، گفت: در سال ۱۴۰۳ با استفاده از دستگاههای حفاری تحت سرپرستی این مدیریت ۵۱ هزار و ۶۲۰ متر حفاری انجام شد که ۴۳ هزار و ۱۲۴ متر به چاههای توسعهای و هشت هزار و ۴۹۶ متر به چاههای تعمیری اختصاص داشت.
وی افزود: در مدت پیش گفته با تلاش شبانه روزی کارکنان سختکوش این مدیریت، حفاری دو حلقه چاه تعمیری ۳۷۶ مارون و ۲۳ اهواز در مناطق نفتخیز جنوب با کاربست دستگاههای حفاری ۸۸ و ۴۷ فتح به ترتیب ۶۶ و ۲۱ روز زودتر از برنامه تعریف شده از سوی کارفرما به اتمام رسید که در جای خود ارزش اقتصادی قابل توجهی دارد.