تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۱
کد خبر: ۳۱۰۹۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری تاکید کرد:  
لزوم رفع مشکلات ساختاری و حمایت از دانشگاه‌های خوزستان
 

  نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بر نقش کلیدی دانشگاه‌ها در پیشرفت جامعه تاکید کرد و خواستار رفع مشکلات ساختاری و حمایت بیشتر از دانشگاه‌های استان شد.  

 آیت‌الله سیدابوالحسن حسن‌زاده روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به جایگاه رفیع دانشگاه در توسعه علمی و اقتصادی کشور، ابراز امیدواری کرد که دوره مسئولیت رییس جدید در دانشگاه شهید چمران باید به دوره‌ای ممتاز و رو به پیشرفت تبدیل شود.

وی افزود: هیچ جامعه‌ای بدون علم و دانش به پیشرفت واقعی دست نیافته و دانشگاه شهید چمران به عنوان یکی از مراکز علمی برتر کشور، نیازمند توجه ویژه است.

آیت الله حسن‌زاده به مشکلات مزمن دانشگاه شهید چمران و دیگر دانشگاه های استان اشاره کرد و گفت: این دانشگاه‌ها با عقب‌ماندگی‌هایی در حوزه‌های آموزشی، رفاهی و تجهیزاتی مواجه‌اند.

وی از وضعیت نامناسب خوابگاه‌های دانشجویی در خوزستان انتقاد کرد و ادامه داد: امروز دانشجویی از اصفهان برای رشته دستیاری پزشکی به خوابگاه مجهز دسترسی دارد، اما در استان ثروتمندی مانند خوزستان، حداقل امکانات برای دانشجویان فراهم نیست.

 

توجه به درخواست دانشجویان مدنظر باشد

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: از رییس جدید دانشگاه انتظار داریم که بر رفع خلاهای آموزشی و رفاهی دانشگاه و تکریم اساتید و کارکنان تمرکز داشته و در این دوره، دانشگاه شهید چمران اهواز در ردیف دانشگاه‌های پیشرو کشور قرار گیرد.

وی اظهار کرد: همچنین از اساتید و کارکنان دانشکاه انتظار می رود که با مدیریت دانشگاه برای حل مشکلات و تحقق اهداف علمی همکاری لازم را داشته باشند.

آیت الله حسن زاده ابراز امیدواری کرد: استاندار و دیگر مجموعه های استان، حمایت مالی و معنوی لازم از دانشگاه‌ها را داشته و بهبود زیرساختهای آموزشی مدنظر باشد.

وی با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره لزوم مشارکت همه‌جانبه در پیشرفت کشور، گفت: همه کسانی که دغدغه نظام و انقلاب را دارند، باید به دانشگاه و مسئولان آن کمک کنند چرا که موفقیت دانشگاه، موفقیت نظام است.

حسن‌زاده با اشاره به سابقه درخشان دانشگاه شهید چمران در دوران دفاع مقدس و شخصیت علمی، جهادی شهید چمران، بیان کرد: این دانشگاه همواره مظهر علم، جهاد و ایثار بوده و باید این جایگاه حفظ شود.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار